Hogyan változtathatok ezeken a dolgokon?
Figyelt kérdés
Nagyon turelmetlem vagyok sokszor.
Amikor turelmetlene valok, akkor ideges is leszek.
Hogyan tudok ezeken valtoztatni?
2021. máj. 17. 18:49
1/7 anonim válasza:
Próbáld az ilyen helyzetekben lenyugtatni magad.Nekem segített
3/7 BTEL-VIDANET válasza:
Ilyen helyzetekben figyeld a légzésedet, ahogy beszívod és kifújod a levegőt. Fontos hogy hasból lélegezz, ne mellkasból.
A legfontosabb, hogy lassan fújd ki. Nem baj, ha nagy levegőt veszel, csak hosszan fújd ki. 4-5 ilyen légzés és enyhül a feszültséged.
Végig a légzést figyeld!
7/7 anonim válasza:
6#-nak jó a kérdése. Tedd föl kérdező a kérdést, hogy "Mi történik, ha nem vagyok türelmetlen? (pl.) Elvégzem azt az adott feladatot akkor is? Miért kell siettetnem a dolgokat? Jobb attól is valakinek? Nem, csak saját magamat - és esetleg a környezetemet is - stresszelem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!