Csak én undorodom a korosztályomtól?
16 éves vagyok és az undor fog el a velem egykorúak nagyrészétől. Vajon antiszoc vagyok, esetleg boomer gondolkodású, vagy igazam van és tényleg nem normálisak a mai tinik? Igazából az taszít engem, hogy kevés az emberség bennük. Nyilván én is tini vagyok és azért rengeteg dolgot ugyanúgy csinálok/gondolok mint mások, de nem arra akarok kilyukadni, hogy a tinikor az rossz. Csak engem undorral fog el, hogy minden hétvégén (az hogy csak hétvégén még a jó eset) beb_sznak, füveznek, cigiznek "mert az menő", és orrba szájba dugnak, de azt sem tudják közben hogy mit és miért csinálnak? Rengeteg embert kiközösítenek, max kényszerből segítenek egymásnak is de amúgy lef_ssák a másik baját, megbízhatatlanok, minden gátlás eladó a likeokért stb. Nem tudom, nekem ez idegen. Nyilván én is ittam már, nem erről van szó :D
De nem tudom, hogy röhögjek vagy sírjak mikor a velem egykorúak vagy a még fiatalabbak arról beszélnek, hogy: na most hétvégén megint berugunk, hú de jó lesz
Számomra ez szánalmas és nem értem miért ilyen elcseszett ez a generáció, persze lehet csak velem van gond :P
Velem egykorúak ti mit gondoltok erről?
Nem mondtam, hogy mintatanulók voltak.
Nem mondtam, hogy nem volt aki cigizett.
Nem mondtam, hogy nem volt aki ivott.
Csupán annyit írtam, hogy minden ilyen gyakoribb, sokkal több az olyan ember, akinek csak erről szól az egész tinikora, aztán lesz belőle valami részegeskedő semmirekellő hedonista. Vagy nem :)
De tudni kell a mértéket. Márpedig úgy néz ki, hogy nem nagyon ismerik. Szerintem egyébként az internetnek köszönhető, minden káros dolog könnyebben beszerezhető, a kigyerek pedig már nagyon fiatalon látja ezeket a neten és ezért normálisnak fogja tekinteni. De ha szerinted normális minden így, akkor legyen, én nem kötök bele :D
Azzalbpedig nem értek egyet, hogy minden káros anyag könnyebben beszerezhető... saját fiamon látom, hogy sokkal zárkózottabb a korosztályod a mienknél az internet miatt... ok mindenről találtok infot... mi viszont az utcán szocializálódtunk... ismertük a környékbeli dílereket, tudtuk kihez kell menni... ha többet akartunk, vagy mi os árultunk volna egy kicsit... esetleg keményebb cuccot akartunk, megszereztük kb 1 délután alatt a kapcsolatokat.
Na ezt a képességet nem könnyíti meg az a mulyaság amit az internetbe gubózás ad.
És nem, nem szeretném, hogy a fiam a környékbeli dílerekhez járjon... de pl ha nekem nem így indul a kapcsolatfejlesztés tanulásom, ma sehol nem tartanék az életben.
Nézd, én személy szerint nagyon becsülnélek téged, és felnéznék rád.
Ha nem lennél képmutató.
Te ugyanúgy indokokatlanul a mondataidba ékelsz angol szavakat véletlenszerűen, és gondolom, hogy te ugyanúgy fent vagy közösségi oldalakon, mint a jelenkori hülyegyerekek. Akkor mégis mivel vagy érdemben különb azoknál?
Én is így voltam ezzel a Te korodban.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!