Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mivel nem vagy megelégedve...

Mivel nem vagy megelégedve magadon, vagy magaddal?

Figyelt kérdés
Gondolok itt belső és külső tulajdonságra.

2021. máj. 15. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Külsőleg az orrommal. Utálom, az minden vágyam, hogy megműtessem, pedig ellene vagyok a szépészeti beavatkozásoknak, de én ezzel a nagy orral ami van ezzel semmi önbizalmam nincs. Pedig nem vagyok csúnya, sokan szépnek mondanak, és én is annak látnám magam, ha az orrom nem lenne.

A fogaim se szépek, de azokkal már megbékéltem, nem olyan feltűnően csúnyák, van akinek rosszabb, szóval most már elfogatam ezt.

Belső tulajdonság: türelmetlenség. Nem bírok semmire sem várni, mindent azonnal akarok, ez a legrosszabb tulajdonságom ami idegesít magamban.

2021. máj. 16. 12:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sose elég amit elértem, mindig többet akarok
2021. máj. 16. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: nagy az orrom, továbbá szinte mindig van rajtam több kevesebb plusz kiló (most szerencsere kevesebb), de ez inkább talán belső, mert nincs ebben elég kitartásom, hogy megtartsam az “álomalakot” (amúgy sokat fogytam anno, tehát lefogyni le tudok)

Belső: elég magamnak való ember vagyok, néha hirtelen “robbanok”, nem sok emberrel jövök ki, ezért talán hidegnek/beképzeltnek tartanak (ami igazából introvertáltaág)

2021. máj. 16. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső: pattanásos és heges, striás (hirtelen növés) bőr, hullámos/göndör haj, amit nagyon nehéz kezelni, kordában tartani.

Belső: Ha bunkók, igazságtalanok velem, az az első reakcióm, hogy megszeppenek, felszökik a pulzusom és nem tudom magam megvédeni. Sokszor alá becsülöm magam, nem hiszek magamban eléggé. Nem vagyok elég határozott, néha szinte konfliktuskerülő is. Szorongó, átlagnál csendesebb is vagyok, és úgy érzem olyan "tipikus szürke kisegér" is.

Viszont, dolgozom azon, hogy a negatív dolgaim javítsam és fejlesszem magam, de sajnos nem tudom, hogy sikerül-e valaha "elérni" az általam elképzelt személyiséget.. (szerintem reális célt tűztem ki, de meglátjuk)

2021. máj. 17. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!