Mennyire vagy megelégedve a testeddel, alakoddal, kinézeteddel?
Ha meg vagy, akkor mindig is meg voltál? Vagy már sikerült változtatnod, hogy úgy nézz ki, ahogy szeretnél?
Ha nem vagy, akkor mi az amin változtatni szeretnél? Ha tudnál változtatni, akkor milyen lépéseket teszel annak érdekében?
Olyan 7/10. Zsíros a bőröm, nem tudok mit kezdeni vele sajnos, de van amikor meg nagyon kiszárad. :(
Én inkább belsőleg változtatnék magamon.
Meg vagyok elégedve, de nem azért, mert objektívan nézve megfelelnék a "hivatalos" szépségideáloknak, hanem azért, mert önmagamhoz képest elértem az elérhető maximumot, amit csak ki lehet hozni.
A nulláról indultam el, fogyókúra, sport, kísérletezés az arcszőrzettel, mi és hogyan állna jól, sok munka volt benne, hogy elégedett lehessek magammal. Nincs rajtam semmi extra, de átlagosan jóképűnek, jó kiállásúnak érzem magam, és ezzel jól is érzem magam a bőrömben.
Járvány előtt fitnesz modell voltam,meg személyi edző.
Alakom nagyon jó, eb és vb versenyeken szoktam első háromban is szerepelni.
Most se hagytam el magam, csak nem tudtam versenyekre felkészülni.
178cm 60 kg 28L
Közepesen jelöltem én is. Ha kicsit kitartóbb lennék, akkor az alakom nagyjából jó lehetne, de a COVID nagyon nem segít a motivációmon, bár pár hete megint edzegetek.
A fejem szerintem egész ok, átlagos, nem kifejezetten szép, de nem kifejezetten csúnya sem.
Aranyos a testalkatom, a mai szépségideálnak kedvező is (széles csípő, genetikailag nagy, kerek fenék, formás se nem túl nagy, se nem túl kicsi mellek, vékony derék)
Gyógyíthatatlan bőrbetegségem van tinédzserkorom óta (milyen "szerencsés" időzítés, pont mielőtt bárkivel járhattam volna) ami miatt undorító a testem. Az alkatom átlagos.
Magamat 2/10-re értékelem.
33/F
Ha meg vagy, akkor mindig is meg voltál?
- Dehogy, sokáig utáltam és szégyelltem a testem mert nagyon vékony voltam és ezért csúfoltak.
Vagy már sikerült változtatnod, hogy úgy nézz ki, ahogy szeretnél?
- Egyrészt már leszarom mások véleményét, másrészt felnőttkoromra kialakult rajtam izomzat amitől már nem nézek ki betegesen soványnak. Balett dresszben kifejezetten látszódnak az izmaim, főleg gyakorlatok közben. Ruhában így is előfordul hogy idegenek anorexiásoznak le de nem izgat, én tudom hogy mennyit kellett küzdenem ezért a pár kiló izomért is ami elválaszt a járkáló csontváz kinézettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!