Azért kezdtétek el a fogyókúrát , mert más emberek bántottak a kinézeteddel?
"De soha senki nem szólt be a súlyom miatt."
Naná! Brit tudósok megállapították, hogy számottevően csökken annak a férfinak a várható élettartama, aki szóvá teszi a felesége túlsúlyát... :-))
Még régebben azért csináltam mert mindenki b***sztatott hogy szarul nézek ki, ( mintha ez lenne a legfontosabb a világon) de ez, a külsőség engem sose érdekelt. Nem volt motiváló, így sose tudtam lefogyni tartósan. 3-6-8 hónap és elegem lett, de tény az is, hogy nem csináltam jó módszerekkel. Koplalás, túlzott energiamegvonás , tiltólisták stb. Hosszútávon élhetetlen volt, és így esêlyem se volt.
Sokat jojózott a súlyom így az évek alatt, mert sokat próbálkoztam fogyással. Azután egyre több és több lett a visszaszedett súly. Betegség is közre játszott. Az életminőségem teljesen leromlott.
Így másfél éve döntésre jutottam. Alaposan átgondoltam, hogy korábban miket és hol rontottam el, és újabb fogyókúra helyett teljesen életmódot váltottam, teljesen máshogy állok hozzá mint régen, az egészségemért és önmagamért teszem, senki és semmi más nem érdekel, nem akarok másoknak megfelelni sem, nem drasztikusan csinálom, nem mindig mindent megvonva, DE a mindennapokban azért van kontroll, mert nekem szükségem van rá. -63 kilónál járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!