Mit tennél, ha a szomszédot azzal csöngetne be hozzád hogy véletlenül elütötte a macskádat?
Természetesen olyan válaszoljon akinek van, vagy szereti a macskákat. :)
Félreértések végett nem történt ilyesmi, csak érdekel ki hogy reagálna egy hasonló helyzetben..
Nagyon szomorú lennék, de nem a szomszédot hibáztatnám, hiszen baleset volt. Azt értékelném, hogy legalább bevallotta. Sokkal rosszabb lenne, ha nem tudnám mi történt és napokig arra várnék, hogy hátha csak elcsavargott és majd visszajön.
Amúgy benti cicám van, szóval szerencsére ennek nem áll fenn a veszélye.
Semmit.
Tudomásul venném, hogy ez van. A "kinti" macska fogyó eszköz.
Nekünk 3-ból 1-et elütöttek amikor még kicsi volt. Én magam is többször elütöttem majdnem a sajátunkat, mert előttem rohant éppen át az úton mikor mentem haza, vagy amikor indultam el majdnem a kerék alá szaladt.
Pedig havonta járok haza, szóval valószínűleg minden nap kísérti a sorsot... :D
Lesokkolódnék, sírnék és kirohannék megnézni, él-e még. A szomszédra nem haragudnék, mert sajnos tudom, hogy könnyű egy útra kiszaladó macskát elcsapni.
Viszont, pont ezért tartom bent a, házban a macskám...
Van, szeretem a macskákat. Éppen ezért gondolom természetesnek, hogy az én dolgom az állataimat távol tartani az úttesttől. Ha kimegy közterületre, onnantól az én hibám ha baja esik. (Sőt, ha a szomszéd autójában kár keletkezett, korrekt lenne kifizetnem.)
Ha a saját kertemben ütötte el, akkor azért kiakadnék...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!