Van itt olyan, aki sehogy sem tudott elfelejteni valakit sok idő múlva sem, akárhogy is próbàlta?
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 12:53
2/10 anonim válasza:
Mit jelent hogy elfelejteni?
Már nem szeretni? Vagy azt hogy nem jut eszedbe?
4/10 anonim válasza:
Hát elfelejteni egyik exemet sem tudom teljesen,ezt ne is várd magadtól..ha csak nem vagy fogyatékos azért valamennyire emlékezni fogsz rá.
5/10 A kérdező kommentje:
Mennyi idő telt el a szakítás óta? Elfelejtés alatt azt értem, hogy van-e olyan esetleg, aki érzelmileg évek múltán sem tudott túljutni valakin. Hogy “éli túl” a mindennapokat? Próbálkozik a felejtéssel?
2021. máj. 12. 13:14
6/10 anonim válasza:
Nem éri meg letapadni, mert a múlt már nincs.
7/10 A kérdező kommentje:
6-os, ez oké, csak az ember sajnos nem gép, hogy megnyomok egy gombot és kész is. Szerintem van olyan eset, hogy érzelmileg megérint valaki annyira, hogy nem tudod csak úgy kitörölni, akárhogy is próbálod.
2021. máj. 12. 13:19
9/10 anonim válasza:
Én 19-20 évesen első pillantásra beleszerettem életem első szerelmébe, egy pár évvel idősebb srácba, ő volt a Nagy Szerelem életemben. Ennek lassan 15 éve, és közben voltam más férfiakba is szerelmes, vonzódtam másokhoz is, de attól még ez a srác maradt az örök szerelem, a Nagy Ő, akibe a háttérben, párhuzamosan mindig szerelmes maradt egy részem, és ez már így is marad egész életemben.
A szép az, hogy ezt már 19 évesen is éreztem, hogy így lesz.
10/10 anonim válasza:
7 évig tartott az első kapcsolatom. Már másért vagyok odáig, de Őt soha nem fogom elfelejteni. Egy részemet magával vitte, de szerencsére már érzelmileg nem érint meg a dolog. Sokat gondolok rá a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!