Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így 2021-ben Magyarországon...

Így 2021-ben Magyarországon az emberek miért nem tudnak sorban állni?

Figyelt kérdés

Covid miatt alapból több a sorban állás, postán, bank előtt, hivatal előtt, stb. sorban kell állni. Sokan, főleg az öregek tudatosan vagy tudatlanul tolakodni akarnak, aztán ha rájuk szól az ember akkor még ők sértődnek be.

A másik dolog hogy aki elől van sokszor nem mer szólni, aztán persze hogy következőre is tolakodni fog.

2021. máj. 12. 11:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A 9-es vagyok!

Ha egy csomagért állsz sorba, azért ne siránkozzál! Azt te akartad!

A többi meg süket duma, hiába pontoztok le!

2021. máj. 12. 16:25
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
9-es még lé a számlán éd van internet és szádba hordják az enni valót mert ugy félsz hogy az utcára se mersz kimenni . Na olyankor röhögök,mikor a Gulyás, beterel az ólba .
2021. máj. 12. 17:14
 13/14 anonim ***** válasza:
87%

Engem nem érdekelnek az ilyen majmok, bár nagyon dühítenek. És tudod miért nem érdekelnek?

Azért, mert "ma nekem rossz, holnap neked rossz" alapon az élet mindig ad kártyákat mindenkinek, csak ezekre nagyon minimálisan figyelnek, így csak az egymással valós szenyóskodás megy.

2021. máj. 12. 18:40
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a civilizálatlan, énközpontú jelenség már egy jó ideje jelen van itthon, viszont úgy érzem/ úgy vettem észre, ez főként tavaly-idén durvult el.

Alapvetően tisztelettel vagyok mindenki iránt, de amikor engem lökdösve, ráncigálva (!!) próbálnak feltörni a buszra a nálam idősebbek, kicsit átgondolok ezt-azt.

A Kérdező által említett esetekben nálunk szerencsére nincs gond: sorszámozás miatt, de például tömegközlekedésnél, főleg buszoknál, van nagy embertelenség, illetve boltokban fizetésnél.

2021. máj. 17. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!