Magyarországon élő Japán emberek akik magyarul is tudnak?
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem, nagyon szeretem a japánokat és tudom hogy élnek magyarországon japán emberek akik a nyelvet is tudják. Szeretnék ilyen emberekkel kapcsolatba lépni. Már kb 3-4 éve "bakancslistán" van hogy japán emberekkel beszélgethessek, illetve barátkozhassak. Hol tudnék ilyen emberekre rá találni és fel is venni a kapcsolatot velük ?
Én 22 éves lány vagyok.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek előre is. :)
Taka. Takataka takataka tákáttá. (X faktor)
Írj rá ha nagyon kapcsolatba akarsz egy japánnal lépni :D
A környékeden nincs japán vagy sushi étterem? Ott nagyobb eséllyel előfordulnak.
Ha budapesti vagy akkor kicsit konnyebb dolgod van.
Ebben az esetben tudom ajanlani a Japan Alapitvanyt ( [link] ok renszeressen szerveznek esemenyeket ahol biztos talakozhatsz japanokkal is. Erdemes ellatogatni az irodajukba/konyvtarukba.
Emellett utananezhetsz a Budapest Japanese Schoolnak, vagy maradnak a tradicionalisabb sushi etteremk, esetleg egyeb japanos kajaldak.
Dr. Kurokawa Takayuki :)
(Meg van valami DK-s politikus, aki japán, vagy félig japán, már nem elékszem, pár éve indították egy pesti kerületben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!