Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg beteges lenne, amit...

Tényleg beteges lenne, amit művelek? Vagy még belefér? Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Vesszőparipám, hogy szőke hajú, világoskék szemű, vikinges külsejű szeretnék lenni, ehelyett barna hajú, sötétbarna szemű vagyok. Legalább a (sajnos gyenge szálú) szakállamban van egy világosabb, kissé vöröses árnyalat a barnán kívül, illetve hosszú hajjal rendelkezem.

A lényeg az, hogy a fentebb említett mániám miatt anonim oldalakon időnként "árja külsejűnek" írom le magam, ha kérdezik, tehát magyarán szólva hazudok a kinézetemről. Valahogy vágyom arra, hogy az adott beszélgetőpartnerem úgy tekintsen rám, mint egy viking-forma emberre. Tudom, hogy a belső tulajdonságok fontosabbak a külsőségeknél, de valamiért nem hagy nyugodni ez a témakör.

28/f vagyok egyébként.

2021. máj. 11. 23:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igazad van, tévesen használtam azt a bizonyos kifejezést.

Tehát vikingekre szeretnék hasonlítani.

2021. máj. 12. 10:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem maga a cselekedet beteges, hanem az szomorú, hogy 28 évesen nem tudtad még elfogadni magadat olyannak, amilyen vagy. E mögött ha konkrét pszichés betegség nem is, de állhatnak pszichológiai problémák.
2021. júl. 27. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!