3/13 anonim válasza:
Szerintem felejtős, az ifjú párról szól az esküvő, nem a te testedről meg ruhádról.
5/13 anonim válasza:
Szerintem ha szép alakod van / jól áll akkor simán. Annyi hogy arra gondolj hogy fogsz táncolni is és akkor a szoknya része veszélyes lehet .
6/13 anonim válasza:
Ha nem bírod ki, hogy ne rólad szóljon valami, és azt akarod, hogy a te ruháddal foglalkozzanak inkább, mint a menyasszonyéval, akkor tökéletes..
Ha az én esküvőmre ilyenbe jönne valaki, haza küldeném átöltözni.
7/13 anonim válasza:
Hát ne haragudj, de ez a ruha max a kifutón a sztárokon néz ki jól. Nem tudok olyan helyet ahova egy hétköznapi ember felvehetné.
Esküvő, bál: közönséges a köldökig érő kivágással, és az alig takarja a pinám, szoknyarésszel
Randi, diszkó, stb: túl hosszú, túl bálias.
Énis hazaküldenélek, hogy vegyél már fel magadra valamit, ami takarja a pinád, ha az én esküvőmre jönnél.
Randi,
10/13 anonim válasza:
Tartsd már tiszteletben az ifjú párt és ne úgy menj oda mint egy utolsó kva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!