Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális dolog, hogy még az...

Normális dolog, hogy még az ismerkedési lehetőségeim is erősen behatárolja az, hogy nem kívánom magam beoltatni?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy találkozás előtt megkérdezte a másik fél, hogy hogy állok az oltással, majd miután kiderült, hogy én személy szerint nem kérek belőle, odébbállt.

2021. máj. 11. 16:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó: nem az oltás a lényeg, hanem a teljesen más világnézet. Nem fogom egy konteós emberrel leélni az életem, mert marhára nem egyformán látjuk a világot, ez pedig nem a hosszú kapcsolat titka.
2021. máj. 11. 17:13
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj, nem tudtok elmenni kajálni sehova, nem tudtok elmenni nyaralni, nem tudtok elmenni kocsmába, nem tudtok elmenni strandra. Mindezt azért, mert nem vagy képes beadatni magadnak az oltást. Kinek kell ilyen ember?
2021. máj. 11. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
41%

#11: És ezért le kellett nullára pontozni?:D Basszus. Én beoltattam magam. A párom nem. Szakítsak vele? Mit gondolsz?

Kell 3 hónapig az igazolvány. Szerintem emiatt érdemes szakítani. Gondolom szerinted is. Igaz együtt vagyunk 3 éve.

Konteós ember aki nem oltat. 😂 Látom egyesek teljesen megbolondultak.

2021. máj. 11. 18:08
 14/23 anonim ***** válasza:
50%

Én is úgy látom oltottként, hogy kezdtek átesni a ló túloldalára.

Mi a következő? Ha megtudod, hogy egy családtagod, barátod, barátnőd, munkatársad nem oltatta be magát, akkor undorodni fogsz tőle? Vagy elkerülöd? Nem fogsz beszélni vele, mert nem egyezik a "világképetek"? Ez már azért beteges. Én beadattam az oltást. Vannak ismerőseim, akik nem. Eszembe nem jutna így viselkedni velük szemben, mint amit néhány kommentelő művel. Nem szabad döntés az oltás? Akkor miért kell ezt csinálni? Méghogy kinek kell ilyen ember, aki nem adatja be. Ti hány évesek vagytok? 10?

Szégyen. :( Lassan pont emiatt inkább nem hangoztatom, hogy be vagyok oltva.

2021. máj. 11. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:
53%

14:

Én mondjuk járvány előtt sem kerestem a konteó hívők társaságát.

2021. máj. 11. 18:31
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
Nem normális, sokkal inkább elszomorító, de megszokhattad volna már, hogy nincs olyan téma a világon, amivel ne lehetne egymás torkának ugrasztani a magyarokat.
2021. máj. 11. 18:42
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván nem szakítanék a párommal emiatt. De talán nem véletlen, hogy a páromban fel sem merült ilyesmi :D mint nagyon sok minden másban, ennek megítélésében is hasonlítunk, nem véletlen vagyunk együtt.
2021. máj. 11. 19:58
 18/23 anonim ***** válasza:
36%
#17: Pedig azt írtátok nem normális ha valaki olyannal van együtt aki nincs beoltva. Akkor most hogy is van ez?
2021. máj. 11. 21:05
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem én írtam. Nem értem miért gondolod, hogy egy ember írja az összes kommentet.
2021. máj. 11. 21:06
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Egyrészt: pontosan, hiába szimpi a másik fél, ha időközben kiderül, hogy totálisan másképp látjuk a világot és az emberi test működését és a tudományt.

Másrészt: a válaszolók közül senki nem írta, hogy aki nem oltat, ne ismerkedjen. Maximum néhányan megjegyezték, hogy ők nem szeretnének ilyen emberrel ismerkedni.

2021. máj. 12. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!