Miért nem tudom megállni hogy trollkodjak pl. GYK-n?
Figyelt kérdés
Nincs sok önkontrollom és viccesnek érzem. Jó néha kamuzgatni, hülyülni meg trollkodni. Beleélni magam karakterekbe. Jót röhögök a saját hülyeségemen és általában találok hozzá bűntársakat is. Mindig szerettem baromkodni meg röhögni. Nemtom hogy élhetném ki ezt a hajlamomat.#passsssssssssssz
2021. máj. 11. 15:42
21/36 A kérdező kommentje:
19: XD Te már egy következő szinten vagy mester. Én csak hülyülök, nem bántok senkit. Ráadásul hasznos infókat is rejtek a válaszba. Sokszor észre sem veszi a kérdező hogy vmi szerepjátékot csempésztem a dologba. Pl. eljátszom hogy 70 éves cigányasszony vok, de tényleg hasznos választ adok.
2021. máj. 11. 16:10
22/36 A kérdező kommentje:
Előző 18-nak ment
19: Én is szoktam névvel arccal facen youtubeon stb... trollkodni. Érdekes akkor nem olyan ellenségesek az emberek. Hirdelen értik a poént ha a nevüket is vállalni kell.
2021. máj. 11. 16:12
23/36 A kérdező kommentje:
20: Tudnád mennyire
2021. máj. 11. 16:12
24/36 anonim válasza:
16. Én minden keserűvel kentem a kezem, de rájöttem, hogy szeretem a keserű cuccokat, úgyhogy a körmöm még mindig tövig van.
25/36 A kérdező kommentje:
24: A linkelt kérdésben később leírja az illető hogy műanyagot akar rakni a cigibe. XD Ez azért elég bizarr ötlet.
2021. máj. 11. 16:17
26/36 A kérdező kommentje:
Még vmi gyerekek, én viszont nem tv-zek, sorozatot is csak keveset és angolul nézek. A szulejmán sem egy építő jellegű kikapcsolódás.
2021. máj. 11. 16:19
27/36 anonim válasza:
25. Na, amúgy ez egy jó példa, hogy kicsit vigyázni kell, kinek mit írsz, mivel viccelsz, régen volt egy kérdés, mindenki azt hitte poén. Valaki citromlevet javasolt egy szemproblémára, és az illető kipróbálta. Már nem találom, de ja. Az a durva, hogy van aki mindent elhisz.
28/36 A kérdező kommentje:
27: Szomorú, de szakadtam rajta.
2021. máj. 11. 16:21
29/36 A kérdező kommentje:
27: Ez azért idáig a leg meggyőzőbb lennérv. Majd megfontoltabb leszek. Perzse az is erős érv hogy egy élettelen szar vagyok. XD
2021. máj. 11. 16:22
30/36 A kérdező kommentje:
Még ti sem írtátok meg neki hogy ne szíjjon műanyag cigit. Úgy látom titeket sem izgat jobban a dolog. XD
2021. máj. 11. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!