Miért nem tudom megállni hogy trollkodjak pl. GYK-n?
Figyelt kérdés
Nincs sok önkontrollom és viccesnek érzem. Jó néha kamuzgatni, hülyülni meg trollkodni. Beleélni magam karakterekbe. Jót röhögök a saját hülyeségemen és általában találok hozzá bűntársakat is. Mindig szerettem baromkodni meg röhögni. Nemtom hogy élhetném ki ezt a hajlamomat.#passsssssssssssz
2021. máj. 11. 15:42
11/36 A kérdező kommentje:
10: Honnan tuttad?
2021. máj. 11. 15:58
12/36 A kérdező kommentje:
Itt egy példa, erre azért nehéz ful komolyan válaszolni: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__11136951..
2021. máj. 11. 16:00
13/36 anonim válasza:
A hasznos válasz nem trollkodás. Komolytalan kérdéseknél meg minek legyen bárki komoly.
15/36 A kérdező kommentje:
15: Inkább meggyóntam. Ateista vagyok szóval nektek gyónok.
2021. máj. 11. 16:03
16/36 anonim válasza:
Egy egy teljesen komoly kérdés.
Pl a körömrágók rossz ízű kézkrémmel szokták kenni a kezüket, hogy leszokjanak.
17/36 anonim válasza:
Én jelentettem. Majd leszedik.
18/36 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, én sokszor szoktam levezetni itt a belső feszültségem és a saját kudarcaimból származó negatív érzéseket, azzal, hogy másokat bántok, vagy betrollkodom kérdéseknél. Szóval nincs veled baj, jobb, mint a forgalomban egy dugó közben nyomni a dudát idegbeteg módjára, van aki ott, van aki itt. :)
19/36 anonim válasza:
Én is trollkodom. De én névvel vállalom és nem vagyok gusztustalan. Inkább humoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!