Mire jó az, hogy egyesek szerte-széjjel trollkodják meg elkomolytalankodják a gyk-n feltett kérdéseket? Miért nem szigorítanak a szűrésen a moderátorok/fejlesztők?
Nagyon sok olyan kérdés van ezen az oldalon, ami mögött komoly probléma áll, de aztán jönnek az idióták és oda nem illő válaszokat, beszólásokat írnak a válaszba. Továbbá van már eleve trollkodási céllal kiírt kérdések, amelyek egyszerűen rontják az oldal színvonalát ezzel csökkentve a népszerűségét. Arra szeretném ezzel kérni ezen a kérdésen keresztül a gyk még józan normálisan gondolkodó tagjait, hogy a trollkodós válaszokat minél jobban pontozza le, a troll kérdéseket pedig jelentse be!
Továbbá azt is szeretném hozzátenni hogy ezt a kérdést is vegyük komolyan, aki nem ide való válaszokat ad, azt én is le fogom pontozni!
Egy kisebb probléma van ezzel. Aki trollkodni jön ide az szándékosan csinálja, és nem fogja érdekelni hogy őt lepontozzák. Sőt, van aki direkt erre megy és felbátorítja a negatív értékelés hogy még jobban csinálja mert még jobban idegesíthet másokat. Bármilyen értékelés jelenik meg, az nekik visszajelzés hogy többen is látják hogy ő miket ír, tehát elérte a célját.
Ennek a lepontozós háborúnak azért sincs visszatartó ereje, mert az oldal nem bünteti az alacsony százalékkal rendelkezőket például automatikus tiltással.
nem vagyok én troll csak elegem van az idióta kérdésekből
pl:ezis az honnan tudjam ,hogy másoknak mi jó ha trolkodnak?
Én kifejezetten szeretem a vicces troll válaszokat. :-(
Persze aki csak simán paraszt, az menjen máshova
Itt ez nem működne. Tudom valamire a választ, de nem engedik hogy leírjam mert zárt az oldal: bukáshoz vezet.
Ha meghívós és én azt mondom hogy válaszolni szeretnék de senki nem hív meg: bukás megint mert kizárják a potenciálisan normális felhasználókat.
Ha meghívós de amúgy bárkit meghívnak ha kéri: nincs értelme a meghívásnak, ez egyenlő a szabad regisztrációval.
Hmmm...
azon még nem gondolkodtatok el, hogy MI a célja az üzemeltetőnek ezzel az oldallal?
Valamint azon, hogy ki az üzemeltető, és mi az ő profilja általában?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!