Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mire jó az, hogy egyesek...

Mire jó az, hogy egyesek szerte-széjjel trollkodják meg elkomolytalankodják a gyk-n feltett kérdéseket? Miért nem szigorítanak a szűrésen a moderátorok/fejlesztők?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan kérdés van ezen az oldalon, ami mögött komoly probléma áll, de aztán jönnek az idióták és oda nem illő válaszokat, beszólásokat írnak a válaszba. Továbbá van már eleve trollkodási céllal kiírt kérdések, amelyek egyszerűen rontják az oldal színvonalát ezzel csökkentve a népszerűségét. Arra szeretném ezzel kérni ezen a kérdésen keresztül a gyk még józan normálisan gondolkodó tagjait, hogy a trollkodós válaszokat minél jobban pontozza le, a troll kérdéseket pedig jelentse be!

Továbbá azt is szeretném hozzátenni hogy ezt a kérdést is vegyük komolyan, aki nem ide való válaszokat ad, azt én is le fogom pontozni!

2016. máj. 20. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A lényeg, hogy minél több ember minél aktívabb legyen, mert ezzel fel lehet húzni a látogatottsági statisztikán alapuló reklámfelületek árát.

Viszont: a trollkodás ennek pont nem kedvez, mert ha elveszik az emberek kedvét a kérdezéstől és válaszolástól, azzal hatással vannak az aktivitásra is és a bevételekre is.

2016. jún. 2. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez így majdnem igaz...

de egy bizonyos, alacsonyabb szintű trollkodás kifejezetten húzza a forgalmat.

Azt se feledd, hogy a trollok HATÉKONY megrendszabályozása egyrészt költséges lenne, itt pedig nem az a cél - másrészt bizonyos fajta elégedetlenséget is szülne (a trollok és a szimpatizánsok között), amit megint csak nem akarnak vállalni.

Úgy néz ki, számukra itt az optimum, amit most tapasztalunk.

2016. jún. 2. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Engem jobban zavar a politikánál az egyoldalú cenzúrázgatás!
2016. dec. 23. 17:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Talán megfontolandó olyan opció is...

1. A zölfülű, jóhiszemű egyénnek gondja van, tanácsra szorul. Felteszi a kérdését.

Azzal már támadható, mert mindenbe bele lehet kőtni. Ki lehet forgatni.

2. Kap rendes segítő válaszokat, mégis, nyomot a lehúzó (troll) válaszok hagynak benne. Pl: "Ne itt csipogj", "Angyalok nem léteznek", "Az álmok nem jelentenek semmit"

3. Ha a kérdező labilis, az ilyen kellemetlen válaszok miatt, ő is elkezdhet trollkodni. (Egy bolond százat csinál)

4. A nagyapám mesélte. A kocsmából kijött. A biciklijét eltolták (ellopták). Mit tett? Ő is "eltolt" egyet. Vajon, ki szakította meg a kört, aki biciklivel jött, de gyalog ment haza.

5. Sajnos, már én is oda "süllyedtem", hogy felpontozni a megnevettető (eredeti) válaszokat szoktam, csak az utóbbi időben ...de -ezz off.

6. Néha kell a játékosság, ha savanyú a cukor.

2017. szept. 27. 09:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú látni, hogy 3 éve is hasonló gondok voltak, mint most. Majdnem mindenki úgy ír, hogy bezzeg régen ez az oldal más volt, kevesebb trollal.
2019. dec. 26. 01:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!