Mennyire szeretheti magát egy ilyen illető?
Figyelt kérdés
Napok óta azt látom, hogy facebookon folyamatosan pakolja fel magáról a képeket, ami egy fotózáson készült róla. Egyébként huszonéves srácról van szó, a borítóképén is saját maga szerepel, ami önmagában talán nem is szúrna szemet, de tényleg, nagyon sok képet tesz fel magáról, főleg mostanában, de régebben se szűkölködött a saját magáról készült képekből :D Mielőtt nekem estek, nem zavar, ő dolga, csak felfigyeltem rá, mert kb. minden második poszt amit látok, az ő :D És nekem ez fura, megfordult a fejemben, hogy van egója rendesen a srácnak. Meg hát ilyet főleg lányoktól szoktam látni. Egyébként nem nagyon ismerem őt, szüleink haverok és régen sokszor bepróbálkozott nálam (meg amúgy rengeteg lánynál) de mindenki visszautasította szegényt.2021. máj. 11. 11:37
11/12 anonim válasza:
Szereti magát, és ezzel nincsen semmi baj. Ha zavar, ne nézd, ugyan ez a szituáció, ha lányokról van szó. Megmutatják a világnak is magukat, mert úgy tetszik nekik.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem zavar. A dolog pszichológiájára voltam inkább kíváncsi. De a kérdésembe is leírtam, hogy nem zavar..
2021. máj. 11. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!