Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire szeretheti magát egy...

Mennyire szeretheti magát egy ilyen illető?

Figyelt kérdés
Napok óta azt látom, hogy facebookon folyamatosan pakolja fel magáról a képeket, ami egy fotózáson készült róla. Egyébként huszonéves srácról van szó, a borítóképén is saját maga szerepel, ami önmagában talán nem is szúrna szemet, de tényleg, nagyon sok képet tesz fel magáról, főleg mostanában, de régebben se szűkölködött a saját magáról készült képekből :D Mielőtt nekem estek, nem zavar, ő dolga, csak felfigyeltem rá, mert kb. minden második poszt amit látok, az ő :D És nekem ez fura, megfordult a fejemben, hogy van egója rendesen a srácnak. Meg hát ilyet főleg lányoktól szoktam látni. Egyébként nem nagyon ismerem őt, szüleink haverok és régen sokszor bepróbálkozott nálam (meg amúgy rengeteg lánynál) de mindenki visszautasította szegényt.
2021. máj. 11. 11:37
1 2
 11/12 anonim válasza:
26%
Szereti magát, és ezzel nincsen semmi baj. Ha zavar, ne nézd, ugyan ez a szituáció, ha lányokról van szó. Megmutatják a világnak is magukat, mert úgy tetszik nekik.
2021. máj. 11. 15:36
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem zavar. A dolog pszichológiájára voltam inkább kíváncsi. De a kérdésembe is leírtam, hogy nem zavar..
2021. máj. 11. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!