Észrevettétek hogy mostanában a moderátorok érthetetlen okok miatt törlik a kérdéseket?
Figyelt kérdés
Meg ha észlelnek olyat hogy a válasz/válaszok nem megfelelőek egyből a kérdést törlik nem csak magában a választ.2021. máj. 10. 23:05
32/32 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az előző hozzászóláom hogy jött ki belőlem, és mit akar jelenteni... :D (a #31 az.)
Nézd, értelmes emberek mindig lesznek, az itteni "öko-szisztéma" nagyjából állandó. Sok a hülye, de sok az értéket közvetítő, értelmes ember is. Én már találtam itt zseniális embereket, akikkel barátokká is lettünk. Csak őket nehezebb megtalálni.
Reklámozni soha nem volt ildomos, egy évtizeddel ezelőtt sem. Mindigis a különcök törzshelye volt. "Normális" ember csak beugrik feltenni egy kérdést, az állandó törzsközönség lecsúszott, meg aberrált emberekből áll - meg néhány valódi zseniből.
Ez olyan, mint amilyen a Barátok közt volt... Senki nem nézte, de mindnki látta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!