Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettétek hogy mostanában...

Észrevettétek hogy mostanában a moderátorok érthetetlen okok miatt törlik a kérdéseket?

Figyelt kérdés
Meg ha észlelnek olyat hogy a válasz/válaszok nem megfelelőek egyből a kérdést törlik nem csak magában a választ.

2021. máj. 10. 23:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem biztos...
2021. máj. 11. 15:10
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kérdésed volt, amit töröltek?
2021. máj. 18. 18:57
 23/32 anonim ***** válasza:
50%
Nekem?
2021. máj. 18. 18:59
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
23/23-as, én a kérdezőre gondoltam.
2021. máj. 18. 19:06
 25/32 anonim ***** válasza:
50%
Ó... :( Bocsánat.
2021. máj. 18. 19:10
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Na megmertem jegyezni hogy valaki valakinek a rokona azért nem tiltották ki még innen és törölték.

Ezt is töröljétek, hát nem hiszem el :DDD

2021. máj. 19. 10:59
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #26!

Én teljes mértékben elhiszem neked, sőt tudom is - mert megbizonyosodtam róla. Ez egész Magyarországon, és a tőlünk Nyugatra eső területeken így van. Mindenki valakinek a valakije - értsétek jól.

Egy népcsoport irányítja a világunkat. Csak tőlünk keletre létezik még a függetlenség és az összetartás fogalma.

2021. máj. 19. 11:09
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
Ó, most veszem észre véletlenül hogy az én válaszom is törölve lett amiben említettem a teóriámat miszerint a GyK emberei is időnként feltesznek (akár provokáló) kérdéseket hogy ne álljon meg itt minden.
2021. máj. 19. 11:11
 29/32 anonim ***** válasza:
97%

A törlések arra engednek következtetést, hogy igazatok volt - aminek titokban kell maradnia.

#27 voltam.

2021. máj. 19. 11:18
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

És az miért jó, ha a sok provokáló hülyeséggel szépen lassan elijjesztik a normálisabbakat (szerintem már rég megtörtént) és maradnak itt ideig óráig az idióták?

Lehet, hogy rövid ideig felpezsdül az élet, aztán el is tűnik.

Az a kevés normális aki idetéved és marad egy darabig, az is elmegy ezek után, és igy megy ez évről évre.

Aztán az oldal hirneve olyan, hogy jobb manapság titokba tartani (kis túlzással), hogy gyakorizol, mert kiröhögnek.

Ez az egyik leghiresebb ilyen oldal itthon, aztán sok ember inkább itt nem tesz fel kérdést, mert tele van hülyével, akik ezek szerint nem hogy nincsenek elküldve, de éltetve vannak itt.

Azért remélem ez valahol nem igaz...

Bár jelentettem mostanában ordas nagy provokáló, szidkozó kérdést is ebben a topikban, ahol már kb. anyázás ment, még sem lett törölve.

Pedig a provokáció mniden fogalmát kimeritette.

2021. máj. 19. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!