Miért kérdeznek valamit az emberek, ha nem tudják elfogadni a rá érkező választ?
A válszolok is hasonlok.
Sokszor pl csak szubjektiv vélemènyeket kérdeznek.
Leirod a te saját egyedi véleményed erre lepont. Csak mert neki más a vélemenye. Mikozben a kérdér arrol szolt "mit gondolsz erről" vagy "mi a velemenyed" vagy "te mit tennél"
Most nem lehet őszintén leirni mert megy a lepont? Akkor maga a kerdés is ertelmét veszti tulajdonkeppen ha nem lehet válaszolni mert "büntetnek"erte.
Pedig pont ez lenne az oldal lenyege is. Sokszinu emberek sokszinű meglàtásokkal es nem egysiku birka egyenválaszokkal.
Ez visz előre gondolkodtat el, brainstorming.
Én akkor kötök bele a válaszba, ha a kérdésben leírtam, hogy mi az, ami esetleg nem jöhet szóba semmiképp, és mindenki azt írja erőszakosan, hogy de. Vagy akkor írok, ha van ilyen, és véletlen kihagytam a kérdésből.
Ha pedig véleményt kérdezek, akkor én úgymond párbeszédet kezdeményezek, szeretem kifejtetten megvitatni a témát, intelligens keretek között. Ilyen esetben akkor is felpontozok, ha nem értek egyet, de értelmesen meg van fogalmazva.
Alapesetben egyébként nem ponzozok senkit sehova
Belinkeled azt a kérdést?
Én kutyás kérdésnél futottam bele olyanba, hogy valaki etet állatorvossal közösen meghatározva x módon. Ebbe volt olyan válaszoló, aki belekötött. A kérdező mellesleg alternatívát keres jó ár-érték arányban, de volt, aki félreértette, hogy spórolni akar az etetésen, pedig erről szó sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!