Hogy kérdeznél rá?
Figyelt kérdés
Velem egykórú lánnyal beszélgettem(18) és törölt egy üzenetet mert azt hitte nem vagyok elérhető, de én láttam. Tudom is mi volt az üzenetbe.
Ő lezárta annyival hogy "Mindegy, és hogy hogy láttam". De engem nem hagy nyugodni, hogy kérdezzek rá?
2021. febr. 2. 04:16
1/11 anonim válasza:
Így!Szia,amúgy mi volt a törölt üzibe?
2/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja valami munkával kapcsolatos téma, és nem ide tartozott. Hagyjam?
2021. febr. 2. 04:45
3/11 anonim válasza:
Miről beszélgettetek éppen?Ha tényleg munkáról,akkor igen.Ha mondjuk randizásról,szexről,vagy valami hasonlóról,akkor ne
4/11 A kérdező kommentje:
Egyik témáról sem, közömbös téma volt
2021. febr. 2. 04:58
8/11 anonim válasza:
Ha törölte, ne firtasd! Nem hiszem, hogy ez az egy téma létezik.
9/11 anonim válasza:
"Tudom is mi volt az üzenetbe."
Konkrétan akkor mi a kérdés?
10/11 anonim válasza:
Mondod meg neki hogy téged nyugtalanít egy kérdés még pedig hogy mivolt az üzenetben? Aztán ha tovább hazudgál két választás van vagy elmondod neki hogy te láttad vagy pedig hagyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!