Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek miért nem látják...

Az emberek miért nem látják azt hogy ezekkel a vakcinákkal kísérleteznek az emberekkel?

Figyelt kérdés
Ha ilyen súlyos diszkriminációkat csinálnak és folyamatosan a médián keresztül is reklámozzák az oltást akkor ha ennyire erőltetnek valamit azzal valami nem oké. Alaptalan és értelmetlen amit csinálnak és már az egészségügyben is diszkriminálják az embereket. Csak azoknak vállalnak szolgáltatást egészségügyi szolgáltatást akiknek van kártyájuk akiknek meg nicns azoknak előbb ki kell fizetni a 17 ezer forintos covid pcr tesztet. Az tökmindegy ugyanis én nemrégen estem át a víruson és 10 ezret kiadtam egy antitest gyorstesztre és én még védettnek számítok viszont védettségi kártyát nem kapok mert a tisztelt háziorvosom el-basz..ta és nem zárta le. Tehát én biztosan nem oltatom be magam de mi értelme van ezeknek a diszkriminációs intézkedéseknek? Miért akarja a kormány hogy minden egyes ember egészségtől függetlenül oltható nem oltható ez nem számít de minden egyes emebr oltassa be magát. Ennek mi értelme? Mit akarnak elérni? MErt Szlávik is nemrégen bevalotta hogy kísérleteznek az emberekkel.
2021. máj. 10. 21:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Kerdezovel egyetertek.

Nagy uzlet ez nehany penzembernek. A birkak meg tejelnek.

Az sztk ellatas elmaradasat ne sajnald,ugyse gyogyitanak meg. Legalabb nem leszel ujabb muhibaper aldozata ,akin jot rohognek az orvosok.

2021. máj. 10. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Akkor adasd be a kínait, ott csak a legyengített kórokozót kapod meg. Azon nincs mit kísérletezni.
2021. máj. 10. 23:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hm...én nem vagyok vírustagadó vagy ilyesmi, de külföldön ezt (is) annyival egyszerűbben oldották meg. Itt nem akarják rádkényszeríteni, hogy mindenáron oltasd be magad.

Bemehetsz bárhova (múzeum, étterem stb), csak vinned kell magaddal egy 24 órás negatív tesztet. :D

Nem tudom Magyarországon mi ez

Ugyanígy jöhetsz be az országba is, kell egy negatív teszt, teljesen leszarják a védettségi igazolványt. Mert ugye (logikusan) attól még lehetsz covidos...

2021. máj. 11. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!