Mit lehet tenni egy olyan emberrel, aki csak az oltásról tud beszélni?
Figyelt kérdés
Már egyszer volt nézeteltérésünk emiatt, de úgy voltam vele, csak megértette. Viszont azóta is folytatja. Mindig az a téma, hogy ki nem oltotta be magát, hol covidos az egész család, ki halt bele a vírusba. Facebookon az összes kormányinfós kép alatt veszekszik azokkal kommentben, akik nem oltatták be magukat. Én ezt már nem bírom elviselni. Nem érdekel ez a téma állandóan, csak nem akarom megbántani, mert lassan 60 éves.2021. máj. 8. 09:10
11/12 anonim válasza:
Igen 10-es!Ez volt a cél!A megosztottság elérése.Én híradót sem nézek pont ez miatt.Nem érdekel a téma,ennyi.Már egy éve ez megy
12/12 anonim válasza:
Ezt is jól behipnotizálták. Szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!