Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet csinálni egy olyan...

Mit lehet csinálni egy olyan emberrel aki nem képes kontrollálni az érzelmeit?

Figyelt kérdés

anyám a munkahelyén egy rongy amibe mindenki belerúg... amikor hazajön, amikor reggel fölkel, amikor este lefekszik üvöltözik, szitkozódik sír, verekszik azzal aki a legközelebb van hozzá, velem. nem ismeri be h a munkahelye rossz mert még érettségije sincsen sehol nem alkalmaznák máshol. elviselhetetlen amit csinál már ott tartunk hogy egész nap csak káromkodik és üvöltözik.

nézi ezeket a hülye török sorozatokat és szerintem már képzeletbeli barátjai ezeknek a főszereplői... minden azzal kapcsolatos szennylapot megvesz, minden részt megnéz és annak ellenére hogy 1 barátja sincsen állandóan más családokkal példálózik hogy itt meg ott milyen jól élnek. nyilvánvalóan csak a sorozatok által nyílik lehetősége bepillantani más emberek életébe, de az csak egy film...

úgy képzlejétek el mint egy fogvatartott vadállatot ami vicsorog és üvölt ha meglát egy embert

2021. ápr. 29. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2021. ápr. 29. 08:06
 2/7 A kérdező kommentje:
nem kamu... ennyire hihetetlen a dolog?? ebben élek már évek óta eddig próbáltam figyelmen kívül hagyni de mostmár lehetetlen.. megverni csak azért nem ver mert nagyobb
2021. ápr. 29. 08:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem az érzelmeit nem képes kontrollálni, hanem az indulatait.

Hiába mondom most neked, hogy vannak nagyon jó indulatkezeléssel foglalkozó szakemberek, mert ha ő nem akarja, akkor nem fogja felkeresni őket. Kényszeríteni meg nem lehet.

Ez van!

Amit tehetsz ebben a helyzetben, hogy lehetőleg kerülöd a társaságát.

2021. ápr. 29. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Keressetek neki másik munkahelyet! Nem könnyű, de nem is lehetetlen.
2021. ápr. 29. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom kerülni hisz az anyám és 15 évesen teljes rá vagyok szorulva
2021. ápr. 29. 09:20
 6/7 A kérdező kommentje:
ő meg teljesen kihasználja a helyzetet...
2021. ápr. 29. 09:20
 7/7 anonim ***** válasza:
pszichologushoz kellene menjen
2021. ápr. 29. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!