Titeket mennyire zavar, ha valaki mellettetek kortyol, rágcsál, nyel?
Figyelt kérdés
Evés-ivás közben kiadott hangok.2021. máj. 7. 21:18
11/16 anonim válasza:
Na jo, es akit zavar, az eszik masok elott, es kozben utalja magat? Hogy van ez?
12/16 anonim válasza:
Nem mindenkinél zavar, de vannak emberek, akiktől rosszul vagyok olyan hangokat adnak ki.
Legjobban talán a szipogás zavar.
Meg amikor valaki úgy próbál lélegezni az orrán keresztül, hogy közben meg mégsem tud és csak sípol az az egy orrlyuka, amin még kap egy kevés levegőt.
És másik ember ételének a szaga is sokszor büdös.
Valamint az is zavar, aki állandóan pofázik evés közben.
13/16 anonim válasza:
Utálom, így mindig magányosan eszek, kivéve családi kajánál.
14/16 anonim válasza:
Eléggé zavar, főleg, ha csak a másik eszik és én nem. Közös étkezésnél ha mindenki
kulturáltan eszik, nincs bajom. De a szürcsölés, csámcsogás, hangos nyelés kikerget a világból. Viszont meglepő, hogy ilyen sok sorstárs van. Én azt hittem, ez csak az én dilim és titkolni kell, mert nem normális dolog.
15/16 anonim válasza:
#10. Abszolut ugyanez... kutyaugatast, egyeb allati hangokat, legyenek barmilyen hangosat, egesz nap es ejszaka el tudnek hallgatni, de az ember-kiadta hangok, munkagepek zaja, hangos kocsik, stb... elegge idegesitenek
16/16 anonim válasza:
Engem is a csámcsogás, a szörcsögés és a nagyon hangos nyeldeklés zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!