Ha sürgősen kellene egy lakás de csak olyanba tudnál költözni ahol egy Sheldon Cooper-höz hasonló fickóval kellene egy albérleten osztoznod, mit tennél?
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 15:07
11/16 anonim válasza:
Én Sheldon karakterével úgy vagyok, hogy képernyőn szórakoztató, élőben viszont nagyon idegesítő. Viszont nem kell kedvelnem a lakótársaim ahhoz, hogy együtt lakjunk, főleg ha ideiglenes a helyzet ami meg csak rajtam múlna. Volt már rosszabb lakótársam, túléltem :D
12/16 anonim válasza:
Örülnék, hisz akkor valószínűleg Leonard a nevem... Megfogadnám Howard tanácsát miszerint, ha találsz egy Penny-t szedd fel...
13/16 anonim válasza:
Tipikusan olyan karakter, akinek ha tiszteletben tartod a rigolyáit béke van. Nekem mindegy hogy hova ülök, ha neki nem, akkor én engedek.
14/16 anonim válasza:
Biztos baromi idegesito lenne, de szeretem a kvantumfizikat, ezert nekem egesz nap nyugodtan magyarazhatna.
15/16 anonim válasza:
Beköltöznék simán. Megkérném, hogy segítsen a fizika beadandóimban. :D
16/16 anonim válasza:
Inkább mennék a híd alá, mint hogy egy napig is egy ilyen irritáló, tudálékos, életképtelen incellel éljek közös légtérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!