Az incel férfiak tudnak erőszakosak lenni, vagy csak az online térben mutatnak ehhez hasonló viselkedést?
Egy kivétel máris bizonyítja, hogy a dolog lehetséges. A kérdés pedig az volt, hogy lehetséges-e, nem az hogy általános-e, minden incel ilyen-e. A válasz pedig az, hogy igen, lehetséges, történt is már ilyen eset.
"Az USA Igazságügyi Statisztikai Hivatalának (Bureau of Justice Statistics – BJS) definíciója szerint a tömeggyilkosság négy vagy több emberi élet kioltása egy helyen, egy időben." - tehát egy 7 halottal járó lövöldözés bőven tömeggyilkosság. Amit te írsz, az már inkább népirtás. (Ami beletartozik a tömeggyilkosságba.)
Mindenesetre nem a kifejezés a lényeg, hanem az hogy valaki megöl több embert. Édesmindegy, hogy hívjuk ezt a cselekedetet.
Tudnak. Lásd én.
Ugyan nem vallom magam ilyesminek, de a provokatív .csák nagyon fel tudnak húzni, életben voltam párszor olyan helyzetben, hogy majdnem felrúgjak pár ilyen tyúkot.
Jól van #6-os ez meg nem spéci incel skill, mert én nőként is tudok mások hülyeségén pörögni, és ha elengedném egyszer az indulataimat, ki is halna a fél megye.
Szerintem nem vagyunk egyedül ezzel.
Elnézést, de kevésbé leszek kulturált most:
6-os!
Egyszer látnám meg, hogy felrúgdosol nőket! Kezed-lábad törném szilánkosra te lúzer! Aki nőt és/vagy gyereket bánt az egy féreg akit el kell taposni.
Lehet próbálkozni, de azok a férfiak akik megvédik a nőket, vagyunk elegen! Nekünk nem bosszunk lesz, csak simán szájba vágunk titeket 5x-6x, hogy tudjátok hol a helyetek. 🙂
Csakis TE vagy a saját sorsod kovácsa, nem más. Ezt kéne felfogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!