Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a hozzám hasonló emberek...

Ha a hozzám hasonló emberek is elkerülnek, akkor kivel beszélgessek?

Figyelt kérdés

Egyik nap kiírtam egy kérdést, amelyben kifejtettem, hogy nem szeretnek az emberek. Hárman is írtak, hogy ugyanígy vannak. Először reagáltak, majd szép sorjában leléptek... Pedig hasonlóak voltak, mint én, gondolok itt érdeklődési körre, emberekkel való viszonyra.

Mihez kezdjek? Rossz egyedül.

2021. ápr. 17. 07:24
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Akik senkivel se jönnek ki, azok egymással se fognak.

Ebben az esetben inkább ellenkező típusú emberekkel kellene próbálkozni, akik nyitottabbak az átlagnál.

Érdeklődési kör témáján alapuló csoportok, közösségek nem jönnek szóba?

Semmit se írtál magadról, szóval így nem nagyon lehet javasolni semmit.

2021. ápr. 17. 07:53
 2/7 A kérdező kommentje:

1# Én kijöttem volna akármelyikükkel, ők nem reagáltak 4 üzenet után...

Találkoztam személyesen nyitott emberekkel is, de őket sem érdekeltem különösebben. Családom is nyitott emberekből állnak, és ők is inkább hanyagolnak, amennyire csak tudnak.

Facebookon bent vagyok csoportokban, (művészet) anno raktam ki néhány írást, a reakciók jók voltak, beszélgetést hiába kezdeményeztem, így létrehoztam saját oldalt, ha már pozitív a visszajelzés, viszont ott sem lett barátság, sem semmi. Nem tudom mit csináljak.

2021. ápr. 17. 08:00
 3/7 Németvári Kitti ***** válasza:
87%
Na én is pont így éreztem sokáig. De rájöttem, hogy azért kerülnek el az emberek, mert én sem szeretem magam. Azóta tisztába jöttem saját magammal. Az emberek ugyanúgy elkerülnek, viszont én jól érzem magam, és már nem feszülök ezen.
2021. ápr. 17. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Én abszolút introvertált vagyok, de ettől még nem szeretnék más introvertáltakkal haverkodni. Sem senki mással. Pont ez a lényege az introvertált kifejezésnek. Ez nem gonoszság, de senkinek sem lesz jobb a kölcsönös panaszkodástól. Olvass könyveket, fogadj örökbe kiskutyát, az segít.
2021. ápr. 17. 08:07
 5/7 A kérdező kommentje:
4# Van kutyám és rendszeresen olvasok... Nyilván segít, de miért ne lehetne valaki, akivel néha elvihetném sétálni a kutyámat, miért kell folyton egyedül járnom az utakat? Megőrülök.
2021. ápr. 17. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hol laksz?

Én is utálok egyedül sétálni.

2021. ápr. 17. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Körülményes lehetsz, túlgondolsz dolgokat, biztos észrevetted, hogy az emberek többsége nem ilyen, könnyedebb. No offense, pont azért írom, mert én ugyanezt vettem észre magamon és volt hasonló kérdésem is. Arra jutottam, hogy a világhoz jobb lesz igazodni, ha már az nem teszi. Te is megpróbáltál ilyen meg olyan emberekkel kapcsolódni úgy, ahogy az neked szívből jön. Nem váltotta be a reményeidet. A másik utat meg lehet próbálni, hátha. Neked az kevés esetleg, amit ők tudnak nyújtani, felszínesnek látod őket. Lehet, hogy úgy jobb lesz. Nem tudom.
2021. ápr. 17. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!