Miért nem használ minden olyan pali aki nincs kibékülve önmagával ilyent??
Mert magadra veszed.
Én is párszor megkaptam, hogy nem vagyok százas (bár inkább a horror rajongásomat nem tudják értelmezni, de azért Stephen King, az Stephen King) :)
Kettőnk között az a különbség, hogy ilyen szempontból, amíg én jól érzem magam, nem izgat mások véleménye.
Alulról súrolom a 161 cm, túlsúlyos vagyok, borzalmas hajjal (alapvetően seszínű, se nem szőke, se nem barna, valahol a kettő között, de volt már rózsaszín is), szemüveges (illetve most nem, mert ha felveszem a maszk, és a pára miatt nem látok közelre sem, egyébként távolra nem látok rendesen), nem hordok divatos ruhákat (fő a kényelem), és általában gőzöm sincs, hogy kik az aktuális celebek, vagy hírességek, mert nem nézek tévét.
Viszont simán kivédek bármilyen túlvilágról intézett támadást, a családon belüli gyerekeknek köszönhetően, túlélnék egy MineCraft zombi apokalipszist, és ha minden kötél szakad, szabadon választott hozzávalókból simán keverek slime-ot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!