Miért nem használ minden olyan pali aki nincs kibékülve önmagával ilyent??
Nézd a dolgok jó oldalát. A padlóról már csak felfelé vezet út.
Kivéve, ha vakond vagy. Viszont akkor a lefelé a pozitív irány. :)
Nem doppingszer kell neked, hanem némileg pozitívabb élet szemlélet, keresni valamit, ami érdekel (doppingszer nem ér!) és egy csomó érdekes emberrel tudnál megismerkedni azon keresztül.
Hát akkor fogyj le. Kezdheted azzal, hogy nem a gép előtt ülsz egész nap, hanem felöltözöl és elmész futni.
Más kérdés, hogy az alapproblémát nem fogja megoldani, mert a fejedben kéne előbb rendet tenni, anélkül szerintem még nem érdemes ismerkedned.
Nem, én 35 éves nő vagyok, szánt szándékkal választva ezt az életmódot, megtalálva a boldogságot, kismillió és még egy másik dologban :)
Azért élek, mert van családom, vannak barátaim, munkám, érdeklődési köröm stb.
Mert látom az apró dolgokban is a szépet, és a jót. (Na jó, nem vagyok tökéletes, de még nincs meg a bombabiztos alibim, hogy "véres mészárlásba kezdjek", de a módszer már tuti :)
Egy párkapcsolat meg nem csak a szexről kell, hogy szóljon. (ilyenre nekem is lehetett volna lehetőségem, de kell a fenének.)
Engem nem zavar :)
Mint említettem, én döntöttem így, szabad akaratomból.
Végig kísérve önként és dalolva több esküvőt a barátnői körben, sőt a legjobb barátnőmnek vígan szervezve a lánybúcsúját.
Hála az égnek nem vagyunk egyformák, különben unalmas lenne az élet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!