Miért nem használ minden olyan pali aki nincs kibékülve önmagával ilyent??
Azért Andris, mert egy normális ember soha nem roncsolná ilyen szarokkal a szervezetét.
Plusz egy normális férfinek nincsenek kisebbségi komplexusai, pontosan tisztában van vele hogy az számít, hogy viselkedik. A nők a jó dumát, a kedvességet, a figyelmességet és a humort keresik. Ha valakiben ezek nincsenek meg, lehet ő a világ legvonzóbb pasija, senki nem fog mellette megmaradni.
Maga az elgondolás, inkább a személyiségeden kellene dolgoznod, mint mindenféle vackot magadba nyomni.
Vannak nők, akik alapból nem kívánják a szexuális együttlétet, simán lehet ennek ellenére normális kapcsolatot kialakítani.
Helyette magadba nyomnál valamit, saját magadnak ellentmondva, mert a vakcina nem jó, mert mellékhatása van, de a dopping jó, mert aminek van mellékhatása, az nagyon jó.
Logikus...
de a doppingtól megnő az önbizalom és a libidó csupa jó dolog jó igaz hogy van mellékhatás de legaláb jól érzi tőle magát az ember egyszoval bold
og !!
Nahát, hogy én erre nem jöttem rá! Nekem is kell most azonnal. Ugyan nő vagyok, de tök mindegy, majd boldog leszek tőle.
Ja, nem.
Képzeld, a boldogságnak vannak más módszerei is. Bár lehet, hogy nálam van a gond, mert én épp a napsütésnek örülök. :)
Viszont ha allergiás vagy akármelyik alkotórészére, akkor nagyobb eséllyel leszel halott, mint boldog.
Kérdésedre válaszolva, azért nem használ minden hasonló problémákkal küzdő férfi ilyen marhaságot, mert jó részüknek több esze van ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!