Hogyan reagálsz, mikor az utcán egy ismeretlen roma rád köszön?
Figyelt kérdés
Többször belefutottam már, hogy a gócpontokon ismeretlen romák odaköszönnek nekem vagy másnak "szevasz tesó". Melyik a behódolás? Az, ha visszaköszönsz, hogy: csá, - vagy ha nem mondasz semmit, és akkor hiheti, hogy nem mersz megszólalni. Nem akarom, azt higgyék, gyáva vagyok.2021. máj. 1. 18:37
12/17 anonim válasza:
Megmarkolom a zsebemben a cs-gázt... sajnos csak rossz tapasztalatom van velük.
14/17 Metionin válasza:
Megyek tovább szó nélkül de kibiztosítom a paprikasprayt.
15/17 anonim válasza:
Én valami troll-köszönést odavetek foghegyrõl mint "adjisten" vagy "jónapokat".
Így nem voltam bunkó, hogy nem köszöntem vissza és az is érzõdik, hogy nem félek tõlük.
16/17 anonim válasza:
Bár rám nem köszöngetnek romák, de visszeköszönnék egy Oi-al
17/17 anonim válasza:
Én ilyenkor zavartan visszaköszönök, hogy "Szia!", mert lehet, hogy ismerem valahonnan. XD
Nem akarok megbántani senkit sem egy ilyen apróság miatt.
Egyébként nem "behódolás" sem az, ha köszönsz, sem az, ha visszaköszönsz. Nem ettől leszel gyáva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!