Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Behódolnál egy gorillának?

Behódolnál egy gorillának?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Gondolom arra gondol a kérdező, hogy azt kell csinálni gorilla támadás esetén, hogy földre rogysz és meghajolsz előtte. A gorilláknál ugye csak a falkavezér támad, a többi csak nézi és drukkol. Viszont rossz fényt vet az alfára nézve, ha egy magát megadó élőlényt csap agyon. Úgyhogy ha így teszel, akkor van esélyed túlélni. Ha talpon maradsz, akkor ugye mondanom se kell, hogy annyi volt, széttép.
2021. máj. 1. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ő hódolna be nekem.
2021. máj. 1. 12:51
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Azért megnéznélek, öregem, hogy ha ott teremne előtted egy óriási gorilla hirtelen, mennyire lennél idegileg józan, hogy elkezdj neki pukedlizni. 😄
2021. máj. 1. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:
89%
Mi az a pukedli?
2021. máj. 1. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Amikor gorillákat fotóztam, tanultuk a helyiektől, hogy ha esetleg fenyegetően közelednek, akkor mit kell tenni. Na, egyszer a hátam mögött bukkant fel egy 3éves hím, úgy megijedtem, hogy ösztönösen pofánvágtam. Ezután nem mert egyik sem rám támadni, lehajtott fejjel sunnyogtak, ha közel mentem.
2021. máj. 1. 23:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Te lettél a gorilla vezér:)))
2021. máj. 2. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!