Hogyan legyek vérbunkó, nem törődöm?
Elegem van abból, hogy mindig én figyelek másokra rám soha senki. Felakaszthatnám magam azt se vennék észre.
Mindig én kérjek bocsánatot tőlem senki. Én sírok napokon keresztül, mert csak belémrúg mindenki. Elegem van már.
Csak magammal akarok foglalkozni
Szóval zavar, hogy jelentéktelen alak vagy, ezért inkább bunkó ÉS jelentéktelen akarsz lenni?
Szép felívelő pálya.
Miért mit kéne tennem?
Egész életemben megaláztak. Sose szeretett senki, nincsenek barátaim csak valami álbarátok.
Én mindig segítek de nekem soha senki
Kérdező milyen dolgokért kell bocsánatot kérni?
És miért érzed hogy jelentéktelen vagy? Nem lehet higy mások nem látnak annak csak te hiszed annak magad?
Kérdező,
nem kell bunkónak lenni, még csak a segítségnyújtásról sem kell leszokni, csak legyél kicsit önzőbb. Na nem úgy, hogy megéri-e neked, ha segítesz, hanem, hogy sérülsz-e akkor, ha megteszel valamit. Neked, nem KELL elmenni 8 óra munka után segíteni valakinek, csak mert megkért, de ha elmész, akkor ne duzzogj, hogy csőbe húztak. Tanulj meg nemet mondani.
A saját életed legyen az első.
El maradnak mellőled a "barátok", de lesznek újak, igaziak.
Fel a fejjel! :)
Őszintén: te tényleg azokat segíted, és azokat kedveled, akik vérbunkók és nemtörődömök? Úgy látod őket segítetted te is szívesen, de nem vesznek semmibe, csak kihasználnak?
Különben miért éppen ilyen akarnál lenni?
Nem kell bunkónak lenni ahhoz, hogy figyeljenek rád.
Én a saját környezetemben azt tapasztalom, azokra nem figyelnek oda, akik szerepet játszanak. És nem önmagukat adják. Akik erősnek akarják láttatni magukat, holott majdnem összeroppannak a feladatoktól. Akik gazdagnak akarják láttatni magukat, közben hitelből van a csillogás. Akiknél nincs összhangban az, amit mond, azzal, ahogyan ahogyan cselekszik.
Nálad mi a helyzet?
Te is szerepet játszol?
Ha igen, milyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!