Használsz sminket? Mikor használsz, mennyi ideig készíted mit érzel mielőtt felrakod a sminket és miután elkészültél a sminkkel? Ha nem tudnál sminket felrakni valami ok miatt és úgy kéne elmenned egy olyan helyre ahova egyébként raknál h éreznd mgd?
férfi vagyok szal nem sminkelek csak kíváncsi vagyok mit éreznek ilyenkor a nők...
a kérdésre válaszoljatok kérlek és a lelki folyamatokra vagyok a leginkább kíváncsi ami a sminkeléshez kapcsolódik, akár 2000 szót is írhatsz elolvasom

Tinikent nem sminkeltem, mert nem tudtam, hogyan kell, es anya sem sminkelt. Nem volt pelda elottem.
Egy melypont utan, amikor ujra kellett kezdenem az eletem, a sminkre is figyeltem. Elmentem egy ketoras sminkorara, ahol a kozmetikus lany megmutatta, mit hogyan kell csinalni egy hetkoznapi sminknel. :) azota is ezeket a trukkoket hasznalom, es mar-mar szeretek tukorbe nezni. Korabban nem voltam elegedett az arcommal, sminkben tetszik.
Csak munkaba sminkelek, hetvegen vagy ha szabadsagon vagyok, akkor nem szoktam.
Lelki vonulata: nalam pont az ellenkezoje tortenik, mint amit fentebb irtak. Ha nem sminkelek munkaba, akkor valami gond van, valami bant. Erdekes, hogy ezt nem takarom el sminkkel. A kornyezetem is leveszi ezt :)
6os vagyok. Köszönöm a kérdezönek ha tetszett. Ez a szin igazság. Mi ebben a troll?
Ennyi energiát ki fektet trollkodásba?
Látszik az ittlévöknek kissé korlátolt, szük a felfogása..vagy nemtudom mi akasztja igy ki ezeket. De látszik a legtöbb amugy a gykn egy ilyen embermassza réteg..rozsdás az agyuk

Nem sminkelem magam. Nem is tudom hogy kell. Nekem még életemben nem volt alapozóm sem. Ha valami fontosabb alkalom van,akkor szempillasprirál, kevés szemceruza, szájfény.
Barátomnak sem tetszik a smink. A bőröm szerencsére szép.
Szalagavatómra voltam sminkelve. Profi sminkes csinálta. Akkor ez volt az őrület az osztályban. Így visszanézve a képeket, mintha nem is én lettem volna. Nem tetszik így utólag.
Bocsi ha nem jól válaszoltam amúgy. :)
26N

Én szoktam sminkelni, de nem viszem túlzásba. Ha megyünk valahova, akkor kihúzom tussal a szemem és rakok fel szempillaspirált. Néha a szemöldökömet is megrajzolom, mert ritka, nem jó a formája és alig látszik.
Alapozót nem használok, maximum korrektort, azt is csak akkor, ha gáz az arcom valamiért.
Ha nem sminkelhetnék, akkor nem sminkelnék, szerencsére nem csúnya az arcom, így különösebben nem izgatna. Boltba se szoktam meg a munkahelyre se nagyon.

Pár éve (18-19 lehettem) kaptam meg az első szempillaspirálom és szemceruzám névnapi ajándékként. Előtte sosem sminkeltem, anyának sem szokása, a családban is unokanővérem szokott használni egy kicsit, de rajta kívül senki más.
Sminkre azóta sem szoktam rá, de a szemceruzát rendszeresen használom, nem tudom rendesen körbeírni, de mintha sápadtas lenne nélküle az arcom. Vele meg kicsit élettelibb lesz. Korrektort használok még néha, mást viszont tényleg nem.
Reggel ezekkel maximum 2-3 perc alatt megvagyok és kicsit elégedettnek érzem magam utána. Nem teljesen vagyok magammal megelégedve alapjáraton, de (bármilyen fura is) az a kicsi szemceruza ad egy kis önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!