Eltudnád képzelni magad egy ilyen utazáson, fehér emberként?(videóval)
Belőled mit vált ki, hogy két külön rassz látszólag elfogadja egymást, és talán szeretettel bánnak a másikkal.
Nekem a dél-amerikai és fekete emberek számítanak különlegesnek, sokat foglalkozok velük, érdekel mind az ami hozzájuk köthető, vagy a kontinensükhöz.
Talán azért
Nem ... és nem a videóban szereplők bőrszínük miatt.
Úgy érezném magamat, mint az állatkertben csak emberekkel.
Nem, nem a bőrszínük miatt, ez nem rasszista megnyílvánulás csak nem lenne kedvem elmenni szegénységet és visszamaradott életmódot meglátogatni.
Kicsit olyan nekem mint a katasztrófa túrizmus.
Ha segíteni akarok rajtuk. Pl.: Tudjanak fúrni egy kutat vagy kapjanak gyógyszert, akkor egy alapítványnak utalok pénzt, de semmi esetre sem mennék oda pózolni velük.
"Belőled mit vált ki, hogy két külön rassz látszólag elfogadja egymást, és talán szeretettel bánnak a másikkal."
Semmit mert nap mint nap átélem Angliában (dolgoztam már mindenféle emberrel). És nem videózom le hogy aztán villoghassak hogy "NéZzÉtEk MiLyEn ElFoGaDó vAgYoK!". A virtue signalling az egyik leggusztustalanabb dolog ami manapság eszembe tud jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!