Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ba fehér emberként...

Frank1997ize kérdése:

Az USA-ba fehér emberként mennyire nehéz négerekkel barátkozni/haverkodni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 12. 04:45
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem hazudok, nehezebb mint fehér emberekkel. Nem teljesen úgy van mint a filmekben hogy minden fehér baráti társaságban vagy egy laza fekete meg stréber ázsiai...
2015. jan. 12. 10:17
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Én voltam kint, New York-ban a metrón beszélgettem néhány néger sráccal. Pont úgy néztek ki, mint a videoklipekben :) Amúgy tök jó fejek voltak.
2015. jan. 12. 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán lehet átlagolni...épp úgy, ahogy a fehér emberek között, a sötétbőrűek között is vannak visszafogottabbak, társaságkerülőbbek.

Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy felszínes barátságot pillanatok alatt ki tud építeni az ember szinte bárkivel, mivel ennyire barátságosak, de a továbbiakhoz már elég paranoiásak, ez pedig bőrszíntől független.

2015. jan. 12. 11:41
 4/10 anonim ***** válasza:
2015. jan. 12. 18:17
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

Amig negernek hivod oket, addig SEMENNYIRE!!!!!!

Iszonyat degradalo szamukra a neger/nigga szo, ugyh meg viccbol se engedd ki a szadon, mert csunyan porul jarhatsz.

Black vagy african american, de SOHA nem az N-betus szo.

Nekem vannak/voltak feka ismeroseim, kulturalt ugyved/uzletmber hazaspar, teljesen jol megvoltunk. Ismerosokon keresztul tobb fekaval is erintkeztem, semmi kulonleges.

Voltak szituk, amikor viszont elojott, hogy mennyire rasszistak! Autokolcsonzonel vagy uzletben, amikor vmi problema merult fel akkor lekezeloen bantak a feher seggunkkel :(

2015. jan. 12. 21:20
 6/10 anonim válasza:
45%
ha nem vered nagy dobra ezt a színbeli külömbséget, lazán... egyik spanom volt LA-ben, Comptomban, simán összespanolt a blood jónéhány tagjával. rendesen úgy kezelték mint egy "beavatottat"
2015. jan. 21. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:

Aki leszolta a kérdezőt meg négerezőset: a feka amúgy éppúgysértó mint a néger..... Megértik mire használod!

És kb annyira van jelentősége, mint a cigány, roma a magyar használatban. Van aki harap érte, valaki nem. Van aki a Negro-ra(cukorkára) is harap. Szóval azt ne vigyél magaddal Brooklynba :D

Kérdésedre: szerintem éppannyira nehéz, mint ha bemész a 8-ba a Mátyás térre, vagy a Diószeghybe és szóba elegyedsz, meg haverkodaz. Ugyanaz.

Abban osztom a véleményt, hogy az előítéletet egyből kiszúrják, és nem feltétlen bántanak, de rád hozzák a frászt. És röhögnek, hogy a hülyét mennyire befenyítették.

Fehér lányoknak könnyebb a feka srácokkal, de a nókenek mindig könnyebb a srácokkal haverkodni de te a nevedből a frank miatt gondolom nem az vagy.

2015. jan. 27. 20:09
 8/10 A kérdező kommentje:
tudom.semmi pénzért se mondanám nekik hogy ....csak azért kérdeztem hogy személyes tapasztalatokat szerezzek.sokan javasolták hogy fehér ember ltal ismerjek meg egyet és az ismertessen meg a többivel hogy neessék bajom ha olyan helyre tévedek
2015. jan. 30. 03:03
 9/10 A kérdező kommentje:
*által
2015. jan. 30. 03:04
 10/10 A kérdező kommentje:
most így először New York City-re gondoltam.gondoltam hogy nem egyszerű.
2015. jan. 30. 03:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!