Amerikanak vannak olyan reszei, melyek nem multikulturalisak, hanem nagyreszt feher?
Kedves kérdező! Annyira tahó vagy hogy kilóg a kapa a szádból. Amerika *mindig is* multikulturális volt. Uncle Sam figuráját egy skótról (Samuel Wilson) mintázták. Pennsylvania-ban 1950-ig az állami dokumentumok német nyelven is rendelkezésre álltak. Ma az amerikaik 12%-a ír származású.
Szóval, kis náci barátom, ezt bebuktad: az általad istenített fehérek sem egy tömbösödött kultúrával rendelkeznek.
Vannak persze neked való vidékek, Maine, Vermont a lakosság több mint 95% -a fehér, igaz, az időjárás kicsit embertelen de hát te is az vagy...
Texas, Nebraska, Colorado, Maine, Wisconsin egyes külvárosai, ott még a fehérek vannak többségben, és a country/redneck-kultúra is jelen van.
A kettes válaszával inkább ne is törődj, valszeg csak rossz napja volt és nácizni támadt kedve.
Kedves Nacivadasz,
Maine-ben mar jartam,ott toltottem huzamosabb idot, egesz kellemes "kis" allam. Most lehetosegem van kikoltozni, es nem hiszem h naci lennek azert, mert szeretnek olyan helyen elni, ahol feher emberek vesznek korul, az h milyen a kulturajuk, az annyira nem erdekel, nagyon jol tudom h amerikaban mindenki bevandorlo, az oslakosok kivetelevel.
Most aki pl. Magyarorszagon is igyekszik feher kornyekre koltozni az rasszista??
Egyebkent nincs semmi bajom mas etnikumokkal, de a multikulturalizmust egy halalra itelt, mukodeskeptelen dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!