Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikanak vannak olyan...

Amerikanak vannak olyan reszei, melyek nem multikulturalisak, hanem nagyreszt feher?

Figyelt kérdés

2014. okt. 11. 09:42
 1/10 anonim válasza:
szerintem a nyugati rész.
2014. okt. 11. 09:48
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

Kedves kérdező! Annyira tahó vagy hogy kilóg a kapa a szádból. Amerika *mindig is* multikulturális volt. Uncle Sam figuráját egy skótról (Samuel Wilson) mintázták. Pennsylvania-ban 1950-ig az állami dokumentumok német nyelven is rendelkezésre álltak. Ma az amerikaik 12%-a ír származású.

Szóval, kis náci barátom, ezt bebuktad: az általad istenített fehérek sem egy tömbösödött kultúrával rendelkeznek.

Vannak persze neked való vidékek, Maine, Vermont a lakosság több mint 95% -a fehér, igaz, az időjárás kicsit embertelen de hát te is az vagy...

2014. okt. 11. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Texas, Nebraska, Colorado, Maine, Wisconsin egyes külvárosai, ott még a fehérek vannak többségben, és a country/redneck-kultúra is jelen van.

A kettes válaszával inkább ne is törődj, valszeg csak rossz napja volt és nácizni támadt kedve.

2014. okt. 11. 10:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves Nacivadasz,

Maine-ben mar jartam,ott toltottem huzamosabb idot, egesz kellemes "kis" allam. Most lehetosegem van kikoltozni, es nem hiszem h naci lennek azert, mert szeretnek olyan helyen elni, ahol feher emberek vesznek korul, az h milyen a kulturajuk, az annyira nem erdekel, nagyon jol tudom h amerikaban mindenki bevandorlo, az oslakosok kivetelevel.

Most aki pl. Magyarorszagon is igyekszik feher kornyekre koltozni az rasszista??

Egyebkent nincs semmi bajom mas etnikumokkal, de a multikulturalizmust egy halalra itelt, mukodeskeptelen dolognak tartom.

2014. okt. 11. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Amerikában gyakorlatilag mindenki bevándorló, tehát annyiban igaza van a 2-es válaszolónak, hogy olyan környék, ahol "tiszta" amerikaiak vannak, nincsen, hisz mindenki valakinek a leszármazottja. A fekete, egyéb etnikai kérdésről meg annyit, hogy igen, sok gond van némely feketével, de ennek fő okozója maga a fehér többségű társadalom. Nekem jó pár fekete barátom van, ki merem jelenteni, különbek, mint némely mellét verő fehér ember. Ezzel csak azt mondom, hogy nem szabad általánosítani, minden bőrszínű ember között van jó és rossz is. Aki fekete, nem lesz automatikusan rossz.
2014. okt. 11. 10:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Dolgoztam egyutt amerikaban sok feketevel, nagyon rendes emberek voltak, viszont este az utcan 90%uk olyan volt h sajnos jobbnak lattam messzirol elkerulni oket...bar meg a fekete munkatarsaim is megmondtak fekete letukre h pl Harlemben legyek nagyon ovatos.
2014. okt. 11. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem Long Island (NY) is eléggé fehér, főleg NYC-től egyre keletebbre.
2014. okt. 11. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
31%
Az antirasszista válaszolók akkor meg tudják mondani, hogy USA-ban miért laknak külön városrészekben a fehérek, a feketék, a mexikóiak? Nem kötelezően, hanem saját akaratukból?
2014. okt. 11. 11:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Errol van szo, nem azert laknak kulon mert rasszistak, hanem mert vannak kulturak, melyek nem fernek meg egymas mellett. Nincs bajom egyik vallassal sem, de egyutt elni veluk nehez lenne.
2014. okt. 11. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
ahol en elek, Springfield, Missouri nagyreszt feher
2014. okt. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!