Hogy monanád el a "párodnak" hogy fürödjön mosson fogat és borotválja le a nemiszőrét?
Figyelt kérdés
Van egy lány az életemben aki nem kimondottan a párom, de össze járunk és néha itt alszik. 19 éves már, de egyszerűen nem megy el nálunk fürdeni ami zavar. este csak átveszi a pizsamájat és ennyi. se fog mosás reggel se este. Ki tudja mikor fürdött és igy szexelünk emellett a nemi szerve is szőrös amit nem értek miért. engem zavar. de mondjuk azt, ha fürdene még ettől el is tudnék tekinteni. Szeretem ha egy lánynak jó illata van. De nem érzem illatosnak még a haját sem. Lehet azért mert ahogy utazik hozzam a buszon plusz városban plusz ugye dohanyzik. de akkor is.. mit tennétek? vagy hogy mondanátok el?2021. ápr. 26. 19:54
21/27 anonim válasza:
És ha nyalod a majonézes tépőzárat, nem fordul meg benned valami? Mondjuk a gyomrod?
22/27 A kérdező kommentje:
Pont ezert nem nyalom ki. Pedig tuti szeretne. De szerencsere meg nem hozta fel a temat. Nem lenne igy gusztusom kinyalni.
2021. ápr. 27. 14:48
23/27 anonim válasza:
Beszélj vele. Mondd meg neki hogy nem tisztálkodik, egyenesen.. és hogy .. hát ez tényleg undorito. Neki tudnia kéne magától is, én elküldeném a halálba. Meg sem dugnám. Pfujj.
24/27 anonim válasza:
Azt jó ötletnek tartom, hogy menjetek el együtt fürdeni!
Adják neki valamilyen finom illatú tusfürdőt, hogy használja nyugodtan.
Vegyél egy tiszta fogkefét, tedd elé a fürdőben, meg a fogkrémet is, hogy használja nyugodtan. Talán veszi a célzást.
Ha nem, akkor tényleg igénytelen.
Az intim szőrtelenítés mindenki saját szférája, valaki egyáltalán nem szedi le, valaki csak a körvonalat, valaki meg az egészet leszedi. Ízlés kérdése.
25/27 anonim válasza:
Jezus ilyen noket.. "szex utan nem furdok" es ugy alszol h folyik beloled a g€ci? Guszta🤢 "ha szoros az az o dolga"... akkor b@sszon magaval, ha massal lefekszik akkor mar nem csak az o dolga. Krva igenytelen szoros p1naval atmenni a fiudhoz.. en ugy zavarnalak haza a labatok nem erne a foldet..
26/27 A kérdező kommentje:
Szerintem is igenytelen ez a szoros pin@ dolog. De el kell viselnem.😀 sokan ugy vannak vele, hogy ez kisfius dolog ettol undorodni. En meg nem tehetek rola, hogy szamomra jobb a tapintasa meg mindene a csupasznak. Sokkal jobb mint a szoros. De ez van..:/
2021. júl. 30. 09:41
27/27 anonim válasza:
Nem kisfius es nem kell elviselned. Ha ferfinek tartod magad merj szolni.. es mondd meg neki vagy borotvalkozik vagy arra az ajto.
Kur.v@ igenytelen dolog.
De ha elturod, meg is erdemled. Bedoltel a feminista divatnak🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!