Lányok, nők! Ti szoktatok nyáron teljesen meztelenül, télen pedig úgy aludni, hogy nadrág alá nem vesztek bugyit?
Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert egyik barátnőmtől hallottam, hogy ő szokott.2021. ápr. 24. 21:12
52/56 A kérdező kommentje:
Nem úgy gondoltam, hogy ma lettem 16! Hanem az volt a kérdés, hogy elmúltam-e, erre írtam, hogy most vagyok annyi.
2021. ápr. 25. 17:28
53/56 anonim válasza:
The vagina of girls before puberty is thinner and has a different bacterial flora.[1][3] Vaginal discharge in pre-pubertal girls is minimal with a neutral to alkaline pH ranging from 6 to 8.[8][9]
A pubertás előtti lányok hüvelye vékonyabb és más baktériumflórával rendelkezik.[1][3] A pubertás előtti lányok hüvelyi folyása minimális, semleges vagy lúgos pH-értéke 6 és 8 között mozog.[8][9]
54/56 anonim válasza:
Azért válaszoltak neked sokan a hüvelyi folyással kapcsolatban, mert emiatt érthető, hogy miért alszanak mindig bugyiban..
55/56 anonim válasza:
Elhiszem, hogy izgat teged, de aki meztelen, annak az agynemu az alsonemuje. Azt pedig egy hetig hordani nem igazan vonzo.
56/56 A kérdező kommentje:
Mi izgat engem? Mi van?
2021. ápr. 30. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!