Lányok, nők! Ti szoktatok nyáron teljesen meztelenül, télen pedig úgy aludni, hogy nadrág alá nem vesztek bugyit?
25
Én a Balcsiban le szoktam venni a bikini felsőmet és isteni úgy fürdeni. Ill. most már egyrészest szoktam felvenni, abból kihámozom magam derékig.
Hát most körülnéztem a neten és hú, hát meglepődtem. :) Nekem soha a büdös életben nem volt ennyi folyásom. Nem is tudtam, hogy ilyen van.
Így már értem, hogy miért ódzkodnak egyesek a meztelen alvástól.
Ha nem lát senki, simán alszok meztelenül bármikor. :D
Én úgysem fázok soha.
Mindenkinek van folyása, kinek kevesebb, kinek több.
Amikor elsétáltál a tisztasági betétes polc előtt, akkor eszedbe sem jutott, hogy "hmm, vajon ez a nagyon semmi kis betét mire jó". Vagy biosz óra kimaradt?
Tudom, hogy itt menő letagadni alapvető biológiai funkciókat, akármennyire normálisak is. Másik kérdésnél bizonygatta egy fószer, hogy ő bizony soha nem izzad. De annak orvosi neve van, és hőgutát kellene kapnia folyamat. Nem kap, mert izzad.
Ha nincs folyásod, az nagyon rossz hír, ugyanis a vagina így tisztítja önmagát. Sőt, az állagából meg tudod mondani, hogy hol tartasz a ciklusodban. Nagy segítség teherbeeséskor, hogy tudod, mikor van peteérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!