Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők! Ti szoktatok...

Lányok, nők! Ti szoktatok nyáron teljesen meztelenül, télen pedig úgy aludni, hogy nadrág alá nem vesztek bugyit?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, mert egyik barátnőmtől hallottam, hogy ő szokott.

2021. ápr. 24. 21:12
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
81%
És hány válaszoló nő kapott privit?:D
2021. ápr. 24. 22:07
 32/56 A kérdező kommentje:
Tőlem sehány.
2021. ápr. 24. 22:12
 33/56 anonim ***** válasza:
69%

25

Én a Balcsiban le szoktam venni a bikini felsőmet és isteni úgy fürdeni. Ill. most már egyrészest szoktam felvenni, abból kihámozom magam derékig.

2021. ápr. 24. 22:20
 34/56 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom elképzelni, hogy bugyi nélkül aludjak. A vagina természetesen tisztul, a folyást valaminek fel kell fognia, és örvendetes, ha ez nem a combom vagy a lepedő.
2021. ápr. 25. 01:14
 35/56 anonim ***** válasza:
81%

Hát most körülnéztem a neten és hú, hát meglepődtem. :) Nekem soha a büdös életben nem volt ennyi folyásom. Nem is tudtam, hogy ilyen van.

[link]

Így már értem, hogy miért ódzkodnak egyesek a meztelen alvástól.

2021. ápr. 25. 08:07
 36/56 A kérdező kommentje:
Nekem nincs folyásom. És eddig még nem is volt.
2021. ápr. 25. 11:11
 37/56 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem lát senki, simán alszok meztelenül bármikor. :D

Én úgysem fázok soha.

2021. ápr. 25. 12:35
 38/56 anonim ***** válasza:
68%

Mindenkinek van folyása, kinek kevesebb, kinek több.

Amikor elsétáltál a tisztasági betétes polc előtt, akkor eszedbe sem jutott, hogy "hmm, vajon ez a nagyon semmi kis betét mire jó". Vagy biosz óra kimaradt?

Tudom, hogy itt menő letagadni alapvető biológiai funkciókat, akármennyire normálisak is. Másik kérdésnél bizonygatta egy fószer, hogy ő bizony soha nem izzad. De annak orvosi neve van, és hőgutát kellene kapnia folyamat. Nem kap, mert izzad.

Ha nincs folyásod, az nagyon rossz hír, ugyanis a vagina így tisztítja önmagát. Sőt, az állagából meg tudod mondani, hogy hol tartasz a ciklusodban. Nagy segítség teherbeeséskor, hogy tudod, mikor van peteérésed.

2021. ápr. 25. 14:33
 39/56 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, csak annak lehet folyása, akinek megjött, vagy hamarosan megjön. Én még semmi jelét nem tapasztaltam, hogy megjönne.
2021. ápr. 25. 15:05
 40/56 A kérdező kommentje:
Nem használok betétet, mivel nem jött még meg, se semmi ilyesmit, így se betétes polcom nincs, se betétem, se tamponom, se semmi ilyen, így nem is tudok elsétálni előtte. De egyesek bele se gondolnak, hogy esetleg meg kéne kérdezni, hogy megjött-e már.
2021. ápr. 25. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!