Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire fontos neked, hogy...

Mennyire fontos neked, hogy boldog legyél?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem izgat annyira.
2021. ápr. 24. 15:09
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember boldog akar lenni. Csak sajnos a legtöbben nem is ismerik a boldogság mibenlétét. Egy ködös célt kergetnek, közben pedig a boldogságot az odavezető út szolgáltatja.

A kérdésre. Igen boldog akarok lenni a hátralevő időmben is. Küzdelmes és szép életem volt, megtettem minden jót és rosszat, ami csak belefért. Igyekeztem úgy élni, ahogy az aktuális életkorom megkívánta. Gyerekként játszottam, kamaszként hülyeségeket csináltam, fiatal felnőttként csajoztam ezerrel, megnősültem, gyerekeket neveltem, dolgoztam tanultam, mint bárki más. Alkottam maradandót, de engedtem a henye életmód csábításának is. Mostanában sokkal több az "én-időm", amikor csak magamra figyelek, csak magammal törődök. Kiülök a vízpartra, néha viszem a kutyát is, és nem gondolok a feladatokra. Megtehetem, hiszen eddigi életemben megtettem minden tőlem telhetőt.

2021. ápr. 24. 18:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Én már lemondtam róla. Voltam boldog, de soha nem volt ez a boldogság teljes. Talán csak a gyerekkorom első 10 éve és a felnőttkoromban 3 év volt összesen tökéletesen boldog.

Én már nem leszek boldog teljesen soha, de a gyerekem boldogsága is boldogít, most fogok befogadni egy nehéz sorsú kutyát és remélem, hogy az élete az eddigieknél boldogabb lesz. Nem akarok mártírkodni, egyáltalán nem azt tartom teljes életnek, amikor csak mások boldogságában találja meg az ember a saját boldogságát, de számomra már csak ez az egyetlen lehetőség arra, hogy boldog legyek, semmi másnak nincs realitása.

2021. ápr. 24. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Fontos lenne. 37 éves vagyok, de négyéves korom óta nem vagyok az. :(
2021. ápr. 25. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!