Mások is szoronganak éjszakánként? Mi segít?
Miért szorongsz? Én pl a magány miatt(érted oda bújnék valakihez már)
vagy a holnapi nap miatt
vagy mai nap miatt
Ja amúgy meg az utolsó kettőre az hogy leszarok mindent
csak annak vannak következményei
Ja, hulyebbnel hulyebb aggodalmak jonnek elo. Plusz szorongas feldsleges dolgokon pl egy munkahelyi email..
Nem tudom teljesen mi szunteti meg, mondogatom magamnak h csajszi ez baromsag sz.rd le. Valamennyire elmulik de ugye azt nem tudom megakadalyozni h felmeruljon a gondolat.
Pedig most is kb mar a fejem fajt olyan faradtnak ereztem magam, aztan nesze..tudom hogy nincs ertelme.
Arra is gondoltam hogy az lehet a baj h nem fizikai munkam van, de amikor az volt es hullafaradt voltam akkor is szorongtam , nem tudtam aludni..gyari hibas lehetek vagy mi.
Lehet hogy egy nyugodtabb kornyezet segitene, haz udvarral ahol ketkezi munka is van. Ami kikapcsol. Aminek ertelme is van. Parom szuleinel ha ottvagyunk elszoszolunk az udvaron, kertbe es ott mindig jót alszok.
Köszönöm mindenkinek, aki írt!
Magány, önutálat, kilátástalanság, egészségügyi problémák, csalódások, félelem a jövőtől, az emberektől, sérelmek. Nagyjából ezek a problémáim. Próbálok küzdeni, de este az ágyban rámszakad minden.
Nálam is elő-előfordul, de (lekopogom) nem mindennapos szerencsére. Ilyenkor teljesen egyedül vagyok a gondolataimmal és mindenféle badarságon rágódom, agyalok.. ami pedig szorongásban záródik.
Általában magány, a következő nap egyes pillanatai, valamint már megtörtént dolog miatt kezdődik.
Nekem eddig az segített, hogy zenehallgatással alszom el. A zenére összpontosítok, nem a hüly3 gondolatokra és jó dolgokra koncentrálok.
Viszont kitartást mindenkinek, akinek hasonló gondjai vannak! :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!