Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennek mi lehet az oka?

Ennek mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Szóval mostanában nagyon fura dolgokat tapasztalok magamon, ami még néha engem is megijeszt. Pontosabban jónak látom a rosszat. Vagyis teszem föl látok egy robbanást. És tetszik. Tetszik a fegyverek működése.

Ami nagyon-nagyon megijesztett, hogy mikor megnéztem a World Trade Center-es terroreseményt, akkor egy pillanatig elmosolyodtam rajta. Aztán észrevettem, és egyből kinyomtam a videót. Nem érzem a súlyát a halálnak sem. Olyan, mintha nem lenne nagy dolog, pedig nagyon is az. A túl sok egyedüllét és bezártság okozhatja? Mert erre tudok tippelni

#halál #fegyver #robbaás
2021. ápr. 21. 23:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Ugyanmár,én azt végignéztem videón ahogy az ISIS-ek egy élő emberen mennek keresztül tankal,plusz még több cenzúra nélküli kivégztést,nem azért mert élvezem,hanem mert ledöbbenek milyen beteg emberek vannak,akiket jogosan kéne kivégezni (nem pedig azoknak akik jogosan lázadnak fel),maga a videó megdöbbent,de nem sokkol le,mert a felvétel,és az élőben láttottak nem ugyanazt az érzést adják át,mikor láttam egy balesetet,ahogy letakarták a testeket,na az sokkolt! Könnyen meglehet hogy a bezártságtól van!Amúgy meg a robbanás nekem is tetszik,ezért szoktunk tüzijátékozni szilveszterkoz,ez nem feltétlen beteges hogy a robbanás tetszik,a fegyverek nekem is tetszenek,de nem azért mert ölni akarok,hanem mert férfi vagyok! Kicsit túlreagálod én szerintem.... :D
2021. máj. 16. 12:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!