Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen gyakran fürdesz, tusolsz?

Milyen gyakran fürdesz, tusolsz?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 14:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
92%
Sosem izzadsz? Orvos mit mondott, hogy a hőháztartásod nincs rendben?
2021. ápr. 20. 15:03
 22/34 anonim ***** válasza:
36%

21

Képes vagyok rá, néha előfordul minimális de nem ismerem a "szakad rólam a víz" fogalmát. Az se szagos fajta.Amikor műtétem volt,előtte rosszul voltam,akkor voltam hideg verejtékes. Sima melegtől nem izzadok. Nem kóros,csak szerencsém van.

2021. ápr. 20. 15:13
 23/34 anonim ***** válasza:
63%
22. én sem vagyok izzadós típus. Sportoláskor megvizesedik a hátam, vagy a mellkasom, de az se a szagos fajta izzadság :D Szerencsés vagyok, de ki tudja még mi vár rám, lehet később átalakul és izzadós leszek.
2021. ápr. 20. 15:20
 24/34 anonim ***** válasza:
Minden este, de nyáron ha nagyon meleg van, délután is lezuhanyzok hideg vízben.
2021. ápr. 20. 17:26
 25/34 anonim ***** válasza:
11%

Én se fürdök minden este mert kb. egész nap ülök. Attól még nem hanyagolom el magam. Minden 2. vagy max. 3. nap azért beállok a víz alá. De ez össze-vissza van, mikor hogy. Nincs nálam meghatározva hogy csak mindennap vagy csak 2 naponta.

Amúgy nem a mindennapos csak a normális. Nem kéne mást sértegetni csak mert szerinted az nem "normális".

2021. ápr. 20. 18:20
 26/34 anonim ***** válasza:
Minden nap zuhany, este.
2021. ápr. 20. 19:13
 27/34 anonim ***** válasza:

Most 3 naponta.

Amikor középsulis voltam, akkor 5 naponta. Nyáron heti egyszer. Utálok fürdeni, mert úgy vagyok vele, hogy minek, ha holnap úgy is felkötöm magam. 14 éves korom óta így élek, hogy öngyilkossági hajlamaim vannak 0-24. Szóval olyannak jusson víz, aki még évekig élni akar. 21/f

2021. ápr. 20. 20:56
 28/34 anonim ***** válasza:
Nyáron heti 1?? Kozepsuliban azért tornaora is van, csak megizzadtal.. Nem piszkálak miatta?
2021. ápr. 21. 21:30
 29/34 anonim ***** válasza:
Dehogynem. De nem érdekelt. Ott is úgy voltam vele, hogy most piszkálnak, de másnap úgyis feldobom a pacskert remélhetőleg, szóval who cares.
2021. ápr. 21. 21:41
 30/34 anonim ***** válasza:

Karanténban is mindennap hajat mostam, mert az vagyok én. És egész nap ülök. Ez nem változtat semmin.

Az ilyenből lesz az, hogy összejön a borzocska egy nővel, eleinte eljátssza, hogy normális, aki naponta zuhanyzik, aztán előjön az igazi én, a csaj meg jön ide sírni, hogy igénytelen a pasija.

2021. ápr. 21. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!