Baj hogy mindenkivel kedves vagyok?Nem merek bunkó lenni mert félek a következményektől.Úgy több bántást kapnák.
Figyelt kérdés
Sajnos még a rossz emberekkel is az vagyok,és tegnap odamentem egy buszmegben fekvő emberhez hogy ételt osszák neki,mikor nem is kért kicsit hülyén éreztem magam,furcsán is nézett rám.Ojan érzésem volt mintha ő neki lenne kajája valójában valahol,és rossz érzés fogott el mikor adtam neki kb 7 szelet kenyeret,úgy éreztem hogy lehet hogy nem is éhezik de aztán még nem tudtam eldönteni nem akartam kérdezősködni semmi közöm más életéhez.2021. ápr. 19. 18:26
1/7 anonim válasza:
A nyelvtan órákhoz legyél kedves inkább. Amúgy viccen kívül, szerintem ne menj oda senkihez se az utcán. Veszélyes lehet. De amúgy ha kedves vagy, nem feltétlen rossz dolog☺️ Ha valaki bunkó veled, akkor is jó ha kedves vagy, így osszeszavarodik, és hagyja az egészet, ha érted amit mondok
2/7 anonim válasza:
Randomra ne menj oda az utcán emberekhez!
De amúgy a kedvesség nem hátrány. Ha kedves vagy, akkor többen fognak szeretni.🙂
3/7 anonim válasza:
7 szelet kenyér (gondolom fehér) magában maximum arra jó hogy megfulladj rajta, de legalább a hasad nem üres egy pár óráig. semmi tápanyag nincs benne, ennyi erővel szivaccsal is kínálhattad volna.
amúgy kért kaját? mert ha nem akkor valszeg nem volt éhes
4/7 anonim válasza:
Csak óvatosan, mert így kihasználnak.
5/7 anonim válasza:
Nem is kell bunkózni, attól, hogy más az. :) Viszont a véleményed ne rejtsd véka alá, és ne menjen át képmutatásba a dolog. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Pont az hogy nem kért és furcsállta hogy adtam.Szerintem ha amúgy is lett volna mit ennie lehet hogy csak a pénzem bánta na mindegy legközelebb csak akkor segítek ha valaki nagyon könyörög élelemért,mert azt hiszem hülyét csináltam magamból.
2021. ápr. 19. 21:23
7/7 anonim válasza:
Az emberek általában nem veszik jó néven, ha csak úgy random idegenek odamennek hozzá. De az mindenképpen pozitív dolog, ha kedves az ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!