Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj hogy mindenkivel kedves...

Baj hogy mindenkivel kedves vagyok?Nem merek bunkó lenni mert félek a következményektől.Úgy több bántást kapnák.

Figyelt kérdés
Sajnos még a rossz emberekkel is az vagyok,és tegnap odamentem egy buszmegben fekvő emberhez hogy ételt osszák neki,mikor nem is kért kicsit hülyén éreztem magam,furcsán is nézett rám.Ojan érzésem volt mintha ő neki lenne kajája valójában valahol,és rossz érzés fogott el mikor adtam neki kb 7 szelet kenyeret,úgy éreztem hogy lehet hogy nem is éhezik de aztán még nem tudtam eldönteni nem akartam kérdezősködni semmi közöm más életéhez.
2021. ápr. 19. 18:26
 1/7 anonim válasza:
100%
A nyelvtan órákhoz legyél kedves inkább. Amúgy viccen kívül, szerintem ne menj oda senkihez se az utcán. Veszélyes lehet. De amúgy ha kedves vagy, nem feltétlen rossz dolog☺️ Ha valaki bunkó veled, akkor is jó ha kedves vagy, így osszeszavarodik, és hagyja az egészet, ha érted amit mondok
2021. ápr. 19. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Randomra ne menj oda az utcán emberekhez!

De amúgy a kedvesség nem hátrány. Ha kedves vagy, akkor többen fognak szeretni.🙂

2021. ápr. 19. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

7 szelet kenyér (gondolom fehér) magában maximum arra jó hogy megfulladj rajta, de legalább a hasad nem üres egy pár óráig. semmi tápanyag nincs benne, ennyi erővel szivaccsal is kínálhattad volna.

amúgy kért kaját? mert ha nem akkor valszeg nem volt éhes

2021. ápr. 19. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan, mert így kihasználnak.
2021. ápr. 19. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem is kell bunkózni, attól, hogy más az. :) Viszont a véleményed ne rejtsd véka alá, és ne menjen át képmutatásba a dolog. :)
2021. ápr. 19. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont az hogy nem kért és furcsállta hogy adtam.Szerintem ha amúgy is lett volna mit ennie lehet hogy csak a pénzem bánta na mindegy legközelebb csak akkor segítek ha valaki nagyon könyörög élelemért,mert azt hiszem hülyét csináltam magamból.
2021. ápr. 19. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Az emberek általában nem veszik jó néven, ha csak úgy random idegenek odamennek hozzá. De az mindenképpen pozitív dolog, ha kedves az ember. :)
2021. ápr. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!