Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen idegbeteg, toleran...

Miért ilyen idegbeteg, toleranciahiányos néhány nyugdíjas volt tanár?

Figyelt kérdés
Rossz vagyok matekból, ezért elkellett mennem korrepetálásra belőle. A falunkban pont volt egy idős néni. Sokan mondták, hogy nagyon szigorú (gondoltam csak akkor, mikor ideges). Az első nap mikor mentem, akkor nem volt semmi. De amikor elkezdtük, akkor sokszor nem értettem, akkor elkezdett ordítani, hogy miért nem tudom ezt, miért nem tudom azt. Sokszor dobálta a füzetemet, tollamat meg a kezemet meglökte. Sose mertem tőle kérdezni, mert féltem hogy nagyon leordít. De tényleg úgy ordított, hogy rendesen zengett tőle a ház, de amikor nem tanultunk, akkor tök rendes volt meg ellehetett beszélgetni vele dolgokról. Azóta váltottam.
2021. ápr. 19. 17:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

próbálok nagyon finoman fogalmazni.

30 múltam, és általánosban jó pár hasonló tanárnőm volt: és igen, fiatalon is ilyenek voltak. hosszan lehetne elemezni az okokat, de ami tény, hogy a magyar oktatási rendszer orbitálisat bukott, ez már világosan látszik.

ezeket vérpistike-típusú (jobbára versenyszférára alkalmatlan) tanárokat meg az oktatási rendszer termelte ki.

egyébként iskolán kívül is rengeteg ilyen magyar ember van : rosszul kereső, világra dühös frusztrált ember.

gimi alatt én is jártam matektanárokhoz, és a 4. (!) volt az, aki tényleg tudott magyarázni. a másik 3 nem üvöltött, nem volt semmi, csak nem igazán tudtak magyarázni.

2021. ápr. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!