Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nyalás elmenni egy sose...

Nyalás elmenni egy sose látott főnök temetésére totál új dolgozóként?

Figyelt kérdés

Nyalás pedálozás az amit a kollegám művelt?

Meghalt egy sok évig itt dolgozó vezetőségi ember. A temetésére persze több dolgozó elment olyanok akik évekig vele dolgoztak és ismerték.

De elment a temetésre egy olyan totál új ember is, aki most jött és még soha nem is látta a főnököt és egy szót se beszélt vele.

Kérdés: minek ment el? Ez nem nyalás-pedálozás? Azért ment el hogy jópontot gyűjtsön az új főnöknél hogy mutassa őt aztán ennyire nagyon érdeklik a cég életének történései?

MIért másért? Hát biztos nem tiszteletből szeretetből soha még csak nem is látta az eltávozottat.

2021. ápr. 19. 08:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
35%
Igen, nyalás.
2021. ápr. 19. 09:01
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Lehet, valamiért kellett, hogy ott legyen, koszorút cipelni, csicskásnak, stb.

Ha nem kell, én nem mennék.

2021. ápr. 19. 09:06
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem nyalás. Ilyen témába felesleges ilyet belelátni szerintem.
2021. ápr. 19. 09:17
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Úristen, de beteg ez a kérdés. Na ez Magyarország. Ha teszel egy gesztust, az nyalás. Az igazi magyar leszar mindenkit. Én se vagyok szent, de egy temetést ürügynek használni, hogy beleköthessenek az új kollegába, ez nagyon gusztustalan.
2021. ápr. 19. 09:39
 5/12 A kérdező kommentje:

"Úristen, de beteg ez a kérdés"

nem a kérdés beteg, hanem az aki elmegy egy sose látott ember temetésére hogy új dolgozóként nyalizzon a főnökének.

mert hogy nem szeretetből és tiszteletből megy az fix, hiszen nem is látta soha az illetőt.

2021. ápr. 19. 10:39
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Te nem tudsz más motivációt elképzelni, mint az érdeket. Más ember halála kapóra jön neked, hogy befeketíts valakit. Te ez vagy és nem több.
2021. ápr. 19. 10:42
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Senki sem tölt gondolatokat a fejünkbe, tehát mindenkinek joga van saját döntéseket hozni, aszerint cselekedni. ;)
2021. ápr. 19. 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha több kolléga is elment, akkor lehet, hogy úgy érezte, a csapathoz tartozás azt is jelenti, hogy ilyen esetekben elmegy ő is a temetésre, még ha nem is ismerte az illetőt.

Meg egyéni alkat kérdése is. Van, aki nagyon áttételes ismerős temetésére is fontosnak tartja elmenni. Más meg nem.

2021. ápr. 19. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy a stílusból ordít, hogy ismét munkaügyes trollunk gondolt ki valamit. :-)))
2021. ápr. 19. 10:52
 10/12 A kérdező kommentje:

"Te nem tudsz más motivációt elképzelni, mint az érdeket. "

Valóban, semmifajta más motivációt nem tudok elképzelni mint az érdeket, mert nem is létezik más. Az altruizmus egy ostoba tévképzelgés.

2021. ápr. 19. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!