Külsőleg milyen fiú jön be?Mi az ideálod?
Testalkatát tekintve legyen nálam magasabb (utoljára, amikor mértem 176 cm voltam..), széles vállú, sportos alkatú, de az utóbbi kettőt nem tartom nagyon fontosnak. Amt viszont nagyon, az a kedves mosoly, szép és kedves tekintet, szem.
Az a baj, hogy a személyiséget tekintve kegyetlenül válogatós tudok lenni :c
Sötétbarna, de inkább fekete, dús haj, nem agyonfodrászolva, kontyban vagy lezselézve, hanem fiúsan, természetesen. Karakteres arc, szép szemek, széles állkapocscsont, fehér fogak, megkapó mosoly. Nálam valamivel magasabb, de nem kell felhőt karcolnia. Széles váll, sportos alkat, jó testtartás. A vékony fiúk nemigazán jönnek be, inkább a "vastagabb" alkatot preferálom (ez nálam azt jelenti, hogy nem túlsúlyos, csak alkatból adódóan vastag csontú). Az enyémnél valamivel sötétebb, "cigányos" bőrszín a kedvencem. Öltözködést illetően annyi, hogy nem szeretem, mikor valaki Adidas cipő nélkül ki se lép az utcára, vagy "lányos" színeket hord. Persze igénytelen se legyen.
De ez mind azonnal mellékessé válik megismerve az illető személyiségét, ez a döntő, nem a hajszín és társai :).
16/l
Barna haj. Kedves arc. Szep mosoly
Homlokba logo furtok. borosta, vagy sima rovid szakall (korszakall stb semmikep,)
175+ enyhen izmos
Sportosabb vagy felturt ing. Sima pulcsi (ne reklamozzon markakat, nem divatmajom pl tapados vagy boka nadrag se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!