A Magyarországon letelepedett Svábokat külsőleg meg lehet különböztetni a Magyarokkal?
Ha megnézel egy 10-20 fős csoportképet svábokról, és egy ugyanilyen képet nem sváb gyökerű magyarokról megfogod tudni különböztetni melyik képen melyik csoport van. Úgyis, hogy nincsen leírva melyik fotón kik szerepelnek.
A svábok általában világosabb színezettel rendelkeznek, termetre magasabbak, néha arcvonásaik is jellegzetesek itteni szemmel.
Persze svábok által sűrűn lakott környékeken, ahol már régóta megy az oda-vissza keveredés nem olyan egyértelmű a dolog(ilyen mondjuk Budapest és környezete, Veszprém megye keleti része, Baranya és Tolna megyék stb.). Arrafelé sok magyarnak van svábos kinézete, pedig a külsején és esetleg vezetéknevén kívül semmi kötődése nincsen a svábok felé, ősei már régen asszimilálódtak. Némely magát svábnak valló is csak félig-meddig sváb, a külseje alapján nem is tippelnéd németnek abszolút.
Általában magas termet, világos haj(nagyon ritka a sötét haj általában világosbarna és szőkehajúak a sváb emberek, akinek sötét a haja abban van más is nem csak sváb), tipikus nagyon világos bőrszín, tipikus formájú orr illetve arcforma.
Én félig vagyok"csak" sváb és így nézek ki:
191 centi magas vagyok, sötét szőke hajam van,kék szemem, németes orrom illetve nagyon világos bőrszínem van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!